Torsdag 3/9

03 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att fundera över den här torsdagen. Mycket rör ditt privatliv och vissa känslor som börjar växa sig starkare. Det är alltid komplicerat när vänskapen förvandlas till något känslomässigt djupare än bara vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra torsdag. Du är på bra humör och du får mycket gjort. Idag flyger tiden iväg och du har roligt. Under kvällen får di höra ett rykte som gör dig väldigt glad. Det här är ett rykte som du verkligen hoppas på ska vara sant. Det blir en trevlig och social kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Det finns ett driv och en vilja att prestera hos dig idag och det är bra. Det är inte alltid som du har så mycket motivation som du har just nu, men tack vare en kombination av Månen och Uranus i ditt tecken så finns det en vilja hos dig att prestera.

Kräftan 21/6-22/7

Du har insett en sak om dig själv den senaste tiden och det är något som du inte är så stolt över. Du tenderar att springa från problem och undvika konfrontationer vilket gör att du ibland förlorar något som är värdefullt för dig. Vissa saker är värda att slåss för att bevara.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite vimsig och småtokig just nu men det upplever dina kollegor som charmigt. Du får hjälp när du behöver och det underlättar en hel del särskilt på jobbet. Privat så slits mellan att bara strunta i allt och följa med strömmen eller att ta tag i ett problem som gnagt inom dig ett tag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en bra och produktiv torsdag att se fram emot. Du får mer gjort än vanligt och du är nöjd med resultatet. Under dagen så kan en kollega fälla en till synes oskyldig kommentar, men se upp. Den här personen gör aldrig något utan en baktanke.

Vågen 23/9-22/10

Du känner att du skulle behöva hitta tillbaka till din vanliga arbetsglädje igen. Det har varit ett förändringarnas år och det är många av de förändringarna som du tycker är lite jobbiga. Prata med din chef och se om ni tillsammans kan hitta ett sätt att få dig att må bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra torsdag där du hittar på en hel del nya projekt. Du känner dig trygg med att kunna ta egna initiativ och det är då som du fungerar som bäst på en arbetsplats. Skorpionen är en person med starkt driv och många egna idéer. Du blomstrar om du får mycket frihet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intressant och utvecklande. Du verkar lära dig saker den här dagen. Den kan var någon kurs eller så lär du dig nya områden inom ditt arbete. Under den här torsdagen knyter du också en hel del värdefulla kontakter.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att arbeta i grupp och hitta en metod som fungerar för många. Som tur är har du fått en stabil och bra grupp så det är enkelt att hitta ett bra arbetssätt. Det blir många skratt och härliga upplevelser den här dagen. Kvällen handlar om personlig utveckling.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig och lärorik. Det finns ett driv och en vilja hos dig den här dagen som ingen kan ta miste på. Det har varit lite upp och ned med din motivation den senaste tiden men nu hittar du tillbaka till din gamla arbetsglädje igen. Kvällen handlar om vänskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är impulsiv just nu och det kan hända att du säger eller gör saker som du ångrar lite senare. Mycket handlar om att du agerar på dina känslor istället för att fundera igenom dina handlingar innan du utför dem. Kvällen bjuder på en del drama.

Annons