Fredag 4/9

04 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du kan slappna av den här fredagen, för dig bli det en dag då du andas ut och kommer ikapp mentalt. Om du arbetar så har du en del att göra, men inget som du inte kan avsluta snabbt. Kvällen blir trevlig och social.

Oxen 20/4-20/5.

För dig handlar den här fredagen både om ett avslut och om en ny början. Det blir en rolig men samtidigt lite sorglig dag då du säger farväl till en lång period av ditt liv. På kvällen är du både mentalt uttröttad och fysiskt slutkörd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir ganska lång och det kan hända att du fastnar i ett problem som du inte riktigt kan hantera. Här gäller det att ta ett kliv tillbaka och börja om från början. På kvällen träffar du en person som alltid lyckas få dig på gott humör.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite försiktig i dina uttalanden idag. Du vill gärna bli sams med en vän som du har bråkat med men då gäller det att du väger dina ord på guldvåg för hen är ganska känslig, särskilt när det kommer till dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir kreativ och annorlunda. Du har en massa tankar och idéer som du vill testa i praktiken och en del av de visionerna testar du på idag. Dina chefer har stort tålamod med dig just nu eftersom de vet att du brukar prestera som bäst när du får jobba ganska fritt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att diskutera med en kollega som bara ser saker svart eller vitt. I din värld finns det en hel del nyanser emellan rätt och fel, men din kollega håller inte med. Kvällen handlar om att göra något som du älskar att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du tar i idag och det är för att du vill bevisa för en chef att du är en kraft att räkna med. Ansträng dig inte för mycket. Din chef kan uppleva dig som inställsam om du försöker för hårt. Privat går det mesta din väg. En bra tid för nyförälskade Vågar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite för snabb idag och det gör att du missar något viktigt på jobbet. Ibland så hastar du igenom saker bara för att få fram ett resultat och då kan det hända att du inte kollar upp alla fakta lika noggrant som du borde göra. Kvällen handlar om familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en stressig dag där du försöker hinna med både ditt arbete och ett privat engagemang. Det kan hända att ditt tidschema krockar och då måste du boka om en aktivitet. På kvällen vill du träffa en vän som du längtar väldigt mycket efter.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir ganska stressig, du har mycket du ska hinna med innan du tar kväll. Du har en hel del arbete som kräver att du är alert så det gäller att du har sovit bra. Kvällen handlar om en gammal vänskap som du har tagit upp igen. Det blir en mysig och förtrolig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland är det bäst att säga nej även om du gärna vill vara med eftersom din tid är så begränsad. Du måste välja bor vissa saker även om du tycker att de är roliga. Kvällen bjuder på en hel del olika aktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön fredag där du fokuserar på det som är mest nödvändigt i ditt liv just nu. Under eftermiddagen för du höra något som gör dig både glad och förvånad på samma gång. För dig är det här riktigt bra nyheter.

Annons