Lördag 5/9

05 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att engagera sig i något som du brinner för. Det blir en ganska stressig men underbart härlig dag där du får uppleva fantastiska saker. Kvällen bjuder på en liten överraskning som har med en oväntad vänskap att göra.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir slitsam, men inte mer än att det går bra och du känner dig riktigt nyttig. Det blir en bra och produktiv dag och en mysig och familjär kväll som bjuder på god mat och trevligt sällskap. Efter allt slit den här dagen tycker du att du förtjänar att bli lite bortskämd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger emot en släkting och det leder till en ganska het diskussion. På något sätt är det som om ni två aldrig kan dra jämt. Ni har för olika åsikter om livet i allmänhet och om ditt liv i synnerhet. Kvällen blir rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Du råkar försäga en hemlighet idag och genast får du dåligt samvete. Att tiga har aldrig varit dina starkats sida, men just det här trodde du att du skulle kunna hålla för dig själv eftersom du vet konsekvenserna av att skvallra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bar lördag som handlar om en sport, nöje eller hobby av något slag. Det var länge sedan du hade tid att ägna en hel dag åt just den här aktiviteten, men idag finns den möjligheten. Kvällen blir dramatisk och väldigt spännande.

Jungfru 23/8-22/9

Det är inte lätt att stryka ett streck över det som varit och gå vidare. Jungfrun ältar gärna det gamla om och om igen eftersom du generellt har svårt att släppa taget, särskilt om gammalt groll. Idag så inser du plötsligt att det knappast kommer att vara till din fördel gräva ned sig i det förflutna.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir intressant och utvecklande. Du lär dig massor av nya saker och det gäller att ta en lugn kväll så du får möjligheten att smälta alla intryck. Under den här lördagen får du en fin komplimang som du verkligen ska suga åt dig av.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir härligt fri och väldigt intensiv. Du ägnar största delen av den här lördagen åt ett fritidsintresse som börjar sluka allt mer av din tid. På kvällen passar du på att umgås med vänner som du inte sett på länge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du bir irriterad på en person som alltid ska har rätt och idag så säger du ifrån. Du försöker påpeka att ibland finns det inte rätt eller fel utan att det är en fråga om tycke och smak och då måste man acceptera att det finns andra åsikter än ens egna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fysiskt ganska stressig och påfrestande dag där du jobbar hårt med något hemprojekt. Som tur är så är du ganska robust och du klarar den här typen av utmaningar bra. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet vad du vill och du är inte sen att säga det. Dina åsikter är väldigt starka just nu och det finns en risk att du råkar i gräl med en familjemedlem som inte alls tycker som du gör. Ibland måste man kompromissa, särskilt inom familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar någon för givet och idag upptäcker du att det är ett misstag. Den här personen finns inte alls till hands när du vill träffa hen och det sårar dig fast du vet att hen inte borde sitt inne och vänta på att du ska höra av dig.

Annons