Söndag 6/9

06 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du kan vara ganska envis när du vill och idag vill du verkligen bevisa att du har rätt. Du är innerligt trött på en släkting som hela tiden kommer med pikar om hur du ska leva ditt liv och påpekar hur mycket fel du gör.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att vila upp sig. Det har varit en på många sätt påfrestande vecka och du behöver den här dagen för att hitta ditt mentala lugn igen. Under dagen får du passa på att fixa något som du inte kommer hinna med under måndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra och rolig söndag där du gärna aktiverar dig med utomhusaktiviteter. För dig finns det inget som heter dåligt väder bara dåliga kläder. Under dagen får du möjligheten att träffa en person som du har blivit väldigt imponerad av.

Kräftan 21/6-22/7

Du leker med en persons känslor och det vet du om och det ger dig lite dåligt samvete men inte tillräckligt mycket för att du ska sluta. Det handlar om att du känner ett behov av uppmärksamhet och det får du från den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir ganska lugn. Du fokuserar på att ta dig genom dagen snarare än att aktivera dig. Kanske var det lite för sen på lördagen för du verkar vara väldigt trött både mentalt och fysiskt. Kvällen blir intim och mysig.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ingen ursäkt att fortsätta skjuta upp något som du måste göra idag. Det är bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång. På den positiva sidan finns att Solen ger dig extra energi som kan hjälpa dig att avsluta det här projektet ganska snabbt.

Vågen 23/9-22/10

Du tar till en ganska dålig ursäkt för att slippa undan idag och du hör på din vän att hen inte bara genomskådat dig utan att hen bli sårad av din oärlighet. Du brukar sällan ljuga och därför så får du dåligt samvete.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person som fascinerar dig mer än du vill erkänna för dig själv. Av en ren slump tycks du springa på den här personen ganska ofta den senaste tiden och det komplicerar dina känslor, särskilt om du redan har ett förhållande. Som singel kan du välja om du ska våga dig på en flirt eller inte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du lever lite genom andra just nu och det är för att du inte riktigt orkar aktivera dig. Du brukar få den här typen av passivitet några gånger om året, ofta på hösten och vintern. Tänk på att det inte alltid är illa att ta det lugnt. Du kan samla kraft inför den mer aktiva period som kommer att komma snart.

Stenbocken 22/12-19/1

Du engagera dig i en väns kärleksproblem men det kan bli en total katastrof om du inte ser upp. När du försöker att hjälp din vän kan det hända att du fångar hens kärleks uppmärksamhet och då blir det trassligt, särskilt om du själv känner en attraktion för personen ifråga.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har lite för bråttom idag och det gör att du slarvar med saker som du inte borde slarva med. Risken är stor att du får göra om allt från början och det kommer att ta ifrån dig tid som du egentligen inte kan undvara.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att säga nej till en släkting som ber dig om en tjänst. Hen visar sällan att hen behöver hjälp så därför blir den här förfrågan så speciell. Kvällen handlar om kärlek, svartsjuka och bortglömda känslor.

 

Annons