Måndag 7/9

07 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv måndag där du förväntas hänga med i högt tempo med många snabba kast mellan olika uppgifter. Normalt sett har du inga problem med att ha många bollar i luften samtidigt, men just nu känner du dig lite disträ på grund av ett privat problem som ockuperar dina tankar.

Oxen 20/4-20/5

Idag börjar en ny fas i ditt liv och det gäller att vara positiv oavsett om det här är något du själv valt eller om ödet valt den här stigen för dig. Ibland är det bättre att acceptera det oundvikliga än att ge sig in i en hopplös strid. Se det som något positivt, du behöver den här typen av utmaningar i ditt liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att hålla tröttheten borta och fokusera på det som måste bli gjort. Dina sömnvanor lämnar en del att önska så det är inte konstigt om din förmåga att koncentrera dig är låg. Idag gäller det bara att ta sig igenom dagen men från och med nu bör du jobba med dina sömnvanor.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något trånande i ditt tecken. Det är som om gamla känslor plötsligt vaknar till liv efter en hel sommars frånvaro. Det är bara att inse att vissa saker aldrig förändras. De här känslorna brukar mattas av mellan varven men så händer det något som skakar liv i dem igen.

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett riktigt uselt humör den här måndagsmorgonen. Du snäser åt dina vänner och muttrar åt dina chefer. Vanligtvis brukar du vara charmen själv men idag har en kombination av en hård helg och dåliga planetinfluenser tar ut sin rätt och påverkar ditt humör negativt.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns humor och värme i ditt tecken just nu. Många av de vassaste kanterna har filats av under våren och sommaren tack vare att du tvingats anpassa dig till så mycket nytt som du inte kan påverka. Idag blir första officiella höstdagen och med den en nystart även för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är nervös och ovanligt stressad idag. Egentligen finns det inget som borde jaga upp dig så här mycket. Jobbet är ganska lugnt och privat är det mesta bra så därför känner du dig extra obekväm med att vara så stressad. Vågen är intuitiv och du anar den storm av förändringar som är på väg.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn inledning på veckan där du får möjlighet att samla dina tankar och göra upp en plan för både ditt arbete och ditt privatliv. Du är pigg på att hoppa på olika projekt både frivilliga och arbetsrelaterade och det kan gör det svårt att få livspusslet att fungera.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen handlar om att vara praktisk och att inte överanalyser saker som sker. Oftast brukar du kunna ta dagen som den kommer, men den senaste tidens förändringar gör att du hela tiden är vaksam och lite nervös när det händer saker vare sig det är privat eller på arbetet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig, produktiv och fysiskt utmattande måndag att se fram emot. Det finns en massa positivt i ditt tecken just nu och det hjälper dig att komma över eventuella hinder som du möter på vägen. En person har börjat visa dig lite mer uppmärksamhet och för singlar kan det innebära en höstflirt.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv måndag där du ska styra upp många saker och ha koll på ännu fler. Det handlar om att väva samman arbete med ett privat projekt och det kan vara ganska komplicerat. Kvällen bjuder på en oväntad vändning.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen försöker du skaffa dig information om en person som intresserar dig men som inte längre ingår i din bekantskapskrets. Hen har en förmåga att fascinerar dig och väcka ditt intresse så fort hens namn kommer på tal. På den senaste tiden har det varit en hel del skvaller om just den här personen.

Annons