Tisdag 8/9

08 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen får du konfronteras med en ganska grinig vän väldigt tidigt på morgonen. Här gäller det att utöva din vanliga charm så kommer hens humör att svänga från olidlig till förtjusande på bara några minuter. Du vet kanske inte om det, men du har en väldig positiv påverkan på just den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen består i att lära om och lära rätt något som både kan vara utmanande och roligt på samma gång. Det är högt tempo på grund av sjukfrånvaro och det gäller att du är snabb på att fånga upp nya rutiner oh arbetssätt. Under dagen försöker du stötta en vän som inte mår särskilt bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och frusterad men det är på saker som du egentligen inte kan påverka så du slösar bort din energi i onödan. Du måste jobba på att acceptera det oundvikliga och ta kontrollen över de områden som faktiskt ligger inom ditt räckhåll att förändra.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Dagen handlar om att vara alert, att se saker som behöver göras och framförallt kunna jobba självständigt. Det här är din tur att visa vad du går för. Du måste skaffa dig lite skinn på näsan och inte låta dina kollegor köra över dig.

Lejonet 23/7-22/8

Idag försöker du stryka ett streck över gårdagen, men det går inte så bra eftersom du retat upp en hel del personer med ditt usla humör under måndagen. Det ligger inte i din natur att be om ursäkt, men du kan kanske visa att du är ledsen genom dina handlingar idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite disträ den här tisdagen. Ett samtal eller ett sms har väckt en hel del starka känslor i dig och du behöver få vara ifred och bearbeta dem. Tyvärr så tillåter inte ditt schema timmar av självrannsakan så därför måste du både jobba och göra en självanalys samtidigt.

Vågen 23/9-22/10

Du är verkligen på gång idag. Det finns energi och en rapphet både i ditt sätt att arbeta och i ditt sätt at ge svar på tal. Vågen brukar sällan vara kaxig, på gränsen till oförskämd men det är du idag. Du tycker det är kul att se dina kollegor min när du ger svar på tal.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om självinsikt och det kan vara en tuff nöt att knäcka. Du befinner dig i en situation där du känner att allt är fel, men som det är nu så ser du bara felen som andra göra, du kan inte referera till dina egna brister vilket gör att bara kan se på problemet från en vinkel.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir rolig produktiv och full av upplevelser. Du inser att du faktiskt har massor att ge och du vill visa vad du går för. Just nu så finns det ovanligt mycket driv i ditt tecken och det speglar sig i allt från arbetsuppgifter till att få igång ditt sociala liv igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är väldigt vass i tonen mot en vän den här morgonen, men hens charm får sig att smälta och ditt dåliga humör försvinner. Tack vare den charmoffensiv som du utsätts för den här tisdagen så blir det en rolig, kreativ och intensiv dag till sist. Kvällen handlar om att bevisa att du är bäst.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera dig på en sak i taget just nu och det märks på nästan alla projekt som du sätter igång med. Du startar upp massor av saker och alla blir liggande halvklara. Du måste försöka göra en lista och se till att bocka av den när du väl avslutat ett projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är vresig mot din vän, bitter mot din familj och sarkastisk mor dina närmaste vänner. Det är en influens från Pluto som bidrar till den här charmiga sidan av din personlighet. Räkna med en del mothugg och en hel del vassa kommentarer tillbaka idag.

Annons