Onsdag 9/9

09 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du få saker att fungera i ett grupparbete, men det går så där eftersom alla har väldigt starka viljor. Du är inte en person som är bra på att medla, men när du vill så kan du vara väldigt övertygande, och idag vill du.

Oxen 20/4-20/5

Det är en spännande dag med många utmaningar och en hel del att hålla i huvudet. En förändring på jobbet innebär mer ansvar på dina axlar och mindre stöttning från dina kollegor. Även om det kan vara lite ensamt så är det väldigt utvecklande och lärorikt. Du växer i din ledarroll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir galen på en person som är notoriskt sen. Hur mycket du än försöker med argument och hot så fortsätter hen att komma sent. Det är som om hen tycker det är genant att dyka upp i tid eftersom hen då riskerar att vara bland de första som anländer.

Kräftan 21/6-22/7

Du stör dig på rätt så mycket saker idag. Det kan handla om allt från dina vänner till hur dina kollegor beter sig. På senaste tiden har du kommit på dig själv med att bli allt mer irriterad på småsaker. Ditt problem är djupgående och du behöver fundera igenom den bakomliggande orsaken till din irritation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här onsdagen har du mycket du ska hinna med och saker går i ett. Här gäller det att inte tveka, utan se till att hålla tempot uppe. På kvällen får du möjlighet att visa en vän lite extra uppmärksamhet. Hen har saknat dig eftersom ni inte ses så ofta.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen går ganska långsamt och du känner dig frustrerad. Mycket handlar om att just idag går det mesta på rutin och inget bryter den tråkiga vardagskänslan. När jobbet väl är slut förtjänar du en liten belöning oför att du tog dig igenom dagen. Unna dig något du gått och suktat efter.

Vågen 23/9-22/10

Just nu går det mesta i ditt liv väldigt bra. Du känner dig engagerad och full av energi och entusiasm. Dina chefer uppskattar din positiva inställning och gör ditt bästa för att du ska trivas ännu bättre. På kvällen kan dina diplomatiska talanger behövas.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner en bra energi i den här onsdagen och det behövs om du ska orka med alla uppgifter som ligger framför dig. Vissa saker är arbetsrelaterade men en hel del av det du planerar att göra den här dagen har du tagit på dig av fri vilja. På kvällen väntar en del goda nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte bekymrad över en uppgift fast den har kört fast. Du litar fullt ut på att ödet kommer att ordna allt till det bästa. I just det här fallet är det bättre att ta ödet i egna händer och se till att reda ut situationen innan du helt förlorar kontrollen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och utvecklande du lär dig mycket matnyttigt. Det här är kunskaper som du kommer kunna plocka fram och ha nytta av under flera år framåt. Under eftermiddagen och kvällen väntar en ovanlig lyx en helt vanlig vardagskväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en massa udda upplevelser den här dagen. Vissa saker är arbetsrelaterade medan andra har med ett projekt hemma att göra. Dagen går snabbt och kvällen är full av skratt och god mat. Det blir en onsdag att minnas.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lite lugnare idag och försöker att komma ikapp mentalt. Ditt humör har löpt amok den senaste tiden och du har känt dig missnöjd med det mesta i ditt liv. Idag tar du en mental brejk från alla måsten och krav för att istället fundera på vad det är som du är så missnöjd med.

Annons