Torsdag 10/9

10 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen väntar en hel del utmaningar. Här gäller det att ha disciplin så att du orkar hålla ångan uppe. Under dagen får du möjligheten att visa en vän hur mycket du utvecklats inom ett visst område. Kvällen handlar om en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir ganska lyxig. Även om det finns en del inslag av vardag så som arbete och annat som du inte kommer undan så finns det också ett inslag av lyx och avslappning. Kvällen blir extra mysig med god mat och en massa skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tycker att saker blir onödigt komplicerade. Det handlar om en vän som inte alls lyssnar på dig trots att hen borde vara mer uppmärksam på dina råd eftersom du nyligen gått igenom samma sak som hen upplever just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om fokus på små saker och fokus på helheten. Det blir en energifylld och fartfylld dag där du hinner med en massa nyttig saker. Under dagen får du höra ett rykte som både skrämmer och fascinerar dig på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att spara på din energi så att den räcker genom hela dagen. Just nu är det mycket som du ska hinna med och det finns en risk att saker kör ihop sig. Kvällen blir rolig och stimulerande.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara rätt så övertalande när du måste och idag måste du verkligen övertyga en vän om att din idé är den enda rätta. Det står mycket på spel och du har investerad både tid och pengar i det här projektet så du har inte råd att misslyckas.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara insiktsfull och att kunna läsa mellan raderna. Det här brukar inte vara något problem för dig, men idag verkar du både sakna intuition och känsla. Det kan bero på Mars förhållande till Solen. Det är en påverkan som driver på, men lämnar inte mycket spelrum för känslor.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska otålig idag och det beror på att du väntar på ett besked av något slag. Det här är något som du gått och väntat på en längre tid, men det är först nu som beslutet är fattat. Under dagen får du en del värdefulla tips av en chef, ta till vara på dem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig i behov av att få vara ensam idag. Det har varit väldigt socialt kring dig den senaste tiden och du känner att du saknar lugn och ro. Skytten är väldigt kontrastfull på det viset, ena dagen vill du ha action medan andra dagar överväger du att inte ens kliva upp ur sängen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del saker som du måste göra den här torsdagen, men mellan alla måsten unnar du dig både avslappning och välförtjänt lyx. Det blir en härlig dag som både piggar upp och får dig att släppa alla krav för en stund. Kvällen ger dig upprättelse för ett misslyckande i förra veckan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite stressad den här torsdagen. Du får nyheter som oroar dig och det gör att du inte riktigt vet hur du ska hantera situationen. Om du bara tar en sak i taget och inte stressar upp dig så kommer du märka att det mesta reder ut sig på ett väldigt bar sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om enkla nöjen och om vänskap. Det var länge sedan du hade en så här okomplicerad och trevlig dag. På jobbet flyter allt på, du är sams med alla och väl hemma väntar en trevlig överraskning.

Annons