Fredag 11/9

11 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen har du en massa småsaker som du måste avsluta innan du tar helg, men i övrigt en väldigt bra och lugn dag. En konfrontation med en kollega handlar om ni båda känner ett behov av att visa er mentala styrka. Kvällen blir väldigt social.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir riktigt bra. Du har fått upp ett tempo som gör att du kan ta kontroll över dagen snarare än att dagen tar kontroll över dig vilket har varit fallet den senaste tiden. Under eftermiddagen får du beröm för din initiativförmåga. Kvällen bjuder på hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lite otur just nu och det beror på att marginalerna tippar över åt fel håll hela tiden när du chansar. Den närmaste perioden är det bra om du tar det säkra för det osäkra. Att ta risker kan vara lika med ett misslyckande när du har den här typen av influens som påverkar ditt tecken.

Kräftan 21/6-22/7

Du får som du vill idag och det är bra, men risken är stor att du ångrar dig efteråt. Det har varit så mycket som har hänt att det kan vara svårt att bara glömma och gå vidare. Kvällen blir annorlunda, för du tar ett för dig ovanligt initiativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att göra den här fredagen och du blir inte mindre stressad när du får ytterligare uppgifter som du måste klara upp. Under eftermiddagen händer något som är både konstigt och lite roande på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara praktisk och att inte låta tankarna vandra iväg. Just nu är du väldigt duktig på att drömma dig bort från vardagen och då missar du viktiga saker. Under eftermiddagen får du ett oväntat förslag.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att släppa taget om det förflutna och fokusera på framtiden. Konflikter från förr och gamla förälskelser hemsöker dig just nu. Du har kommit in i en period då det är viktigt för dig att knyta ihop alla lösa trådar i det förgångna för att kunna gå vidare i ditt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en minst sagt intressant fredag som bjuder på nyheter, förändringar och roliga upplevelser. Du njuter verkligen av livet, särskilt när du kan koncentrera dig på nuet och slippa fundera så långt fram i tiden. Kvällen kan bli antingen social eller romantisk beroende på din privata situation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du väger in mycket för och nackdelar i varje beslut som du fattar just nu. Du är lite oroligt att saker kan bli fel om du inte överväger varje beslut noggrant. Det är en influens från Månen som gör dig lite extra ängslig just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt liv är upp och ned och det märks både på jobbet och privat. Även om du lyckas prestera och kanske till och med levererar över förväntan så känner du att du inte har någon kontroll. På kvällen överraskas du av en person som plötsligt, från ingenstans kontaktar dig och vill ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska förvirrande och stressig fredag där du känner krav på dig både från dina chefer och från dig själv. Du har ett behov av att få visa vad du går för, men det innebär också att du måste leverera bättre än normalt. Kvällen blir lika produktiv som dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt och försöker fokusera dig själv på saker som betyder något för dig. Du vill inte stressa upp dig i onödan eftersom du vet att det knappast kommer att hjälpa dig. Kvällen handlar om att vara social med människor som du älskar.

Annons