Lördag 12/9

12 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen har du många aktiviteter inbokade och det blir en bra och produktiv dag för din del. Du har så mycket energi just nu att du ska passa på att göra alla de där sakerna som du inte hinner med i vanliga fall.

Oxen 20/4-20/5

Det har varit en ganska kaotisk vecka på många sätt med den här lördagen börjar du äntligen få lite kontroll över situationen. Du gör saker som du verkligen tycker om, samtidigt som du gör en hel del nytta. Kvällen blir riktigt familjär och mysig. Du firar kanske något eller någon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en person som behöver din hjälp idag, samtidigt som du vet att du egentligen inte har tid för hen. Här gäller det att prioritera. Vad behöver du göra och vad kan du avstå ifrån. Kvällen handlar om en familjekonflikt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har verkligen trasslat in dig i en rad komplicerade situationer och frågan är om du kommer kunna reda ut den här härvan utan hjälp. Ditt problem är att du är väldigt känslomässigt involverad och det gör det svårt för dig att förhålla dig objektiv till allt som hänt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Diu orkar inte riktigt med en person som har blivit väldigt efterhängsen. I början var det kul och du gillade uppmärksamheten, men nu har det gått lite väl långt och du känner dig nästan förföljd. Kvällen blir intressant och lärorik.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en positiv energi i ditt tecken som du definitivt bör ta vara på. Just nu är du inne i en förändringarnas tid där det gäller att anpassa sig till det nya vilket vanligtvis brukar vara svårt för Jungfrun, men inte nu. Du snarare välkomnar förändringar och tycker det är kul och utmanande.

Vågen 23/9-22/10

Du blir lite sårad av en väns obetänkta kommentar idag. Du vet att hen sällan menar något illa med vad hen säger, men vissa saker är lite för nära sanningen för din smak. Kanske borde du prata med din vän och berätta att hen kan vara lite klumpig i sina uttalanden.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar en sak i taget och det är bra eftersom då slipper du stressa. Dagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer och mentalt notera brister i dina vardagsrutiner. Nu är tiden att förändra och förbättra så missa inte det här tillfället att göra din vardag smidigare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir arg på din vän för att hen återigen bokar om en träff. Ni har så lite tid för varandra just nu att du inte tycker det är hållbart att prioritera annat än er två. Din vän är av en annan åsikt och det här kan leda till ett bråk mellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar både om arbetet och om privata åtaganden. Det blir en bra, men ganska stressig dag där du inte hinner med så mycket som du skulle önska. Kvällen bjuder på en hel del skratt och en massa mys. Det kan också bli en romantisk kväll, eller en riktig partykväll lite beroende på ditt humör.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ägnar du stora delar av dagen åt något som du älskar att göra. Det blir en dag som fyller dig med positiv energi och får dig att hitta en inre ro i det kaos som varit de senaste veckorna. Du behöver den här typen av mental semester. Kvällen handlar om god mat och att planera framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara ganska otålig mellan varven och idag så visar du verkligen att du inte orkar med tröga tankar eller seg inlärningsförmåga. Du får tänka på att inte alla har ditt snabba intellekt och din förmåga att kunna dra slutsatser.

Annons