Måndag 14/9

14 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tvingas du ta itu med en uppgift som du inte alls gillar. Det handlar om att kunna säkerställa ett resultat på en väldigt kort tid och den här uppgiften får dig att känna dig stressad. Kvällen blir överraskande lugn.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del att göra den här måndagen så det är bra om du håller ett högt tempo redan från början. Du måste vara bra på att lära dig nya saker och inte vara rädd för att saker ska förändras. Du behöver förändring i ditt liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant dag där du lär dig massor av nya saker. Du känner dig redo för lite nya utmaningar och du är inte rädd för att ta i. Under dagen får du stöd och hjälp av en chef som vill att du ska lyckas i dina åtaganden.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir annorlunda. Det blir en intressant och lärorik dag där du får möjlighet att testa på dina idéer i en lite mer praktisk miljö. Det här blir en chans för dig att se vad det är som fungerar i verkligheten och vilka idéer som det är dags att slopa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att reagera på en väns förslag för du vet inte riktigt vad hen förväntar sig att du ska säga eller göra. Hen kan vara ganska svårtolkad och idag är din vän extra kryptisk i sina uttalanden. Den här personen har aldrig varit mycket för en rak kommunikation.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar om att lyssna och ta in. Ibland kan saker verka svårare än vad de egentligen är och så är fallet idag. När du väl undersöker problemet och penetrerar det så upptäcker du att du faktisk kan mer än du trodde.

Vågen 23/9-22/10

Du är en ganska avslappnad person och du tycker det är roligt att omge dig med likasinnade människor. Idag hamnar du i en grupp av personer som inte alls är särskilt avslappnade eller spontana och det gör dig lite illa berörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att fokusera och om att se möjligheter. Det blir en intressant och berikande dag men måndagen kan också vara krävande och tidvis stressande. Du ställer väldigt höga krav på dig själv och på din förmåga att prestera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du kommunicera med en vän som kan vara väldigt svår att nå fram till. Du känner att du behöver få grepp om den situation som du befinner dig i men det är inte så enkelt som det låter. Kvällen bjuder på en hel del variation.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött på att bli ifrågasatt. Just nu har du inte lika mycket ork eller tålamod som du brukar ha och det måste din omgivning acceptera. Kanske håller du på att bli frisk från en sjukdom eller så börjar du känna dig lite krasslig. En vän saknar dig väldigt mycket, hen försöker få kontakt med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar en sak i taget och det är bättre än när du stressar med massor av olika projekt samtidigt. Det är enklare att bli klar med saker när du fokuserar på något än när du håller på lite här och där. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du pratar mycket om känslor just nu. Det är ett försök att reparera den skada som du orsakat mellan dig och din vän den senaste tiden. Du känner att ni två måste reda ut era problem innan ni kan gå vidare i er relation.

Annons