Tisdag 15/9

15 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du medger att du har fel och sedan ångrar du dig direkt efteråt, det är inte din stil att erkänna en brist oavsett om det stämmer eller inte. Du får helt enkelt acceptera att det kan svida lite i  stoltheten att vara  sanningsenlig men sanningen får dig att sova bättre på nätterna.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen försöker du fokusera framåt och det kan vara svårt för de senaste veckorna har du levt lite från dag till dag. Det har varit mycket i ditt liv den senaste tiden så det har varit svårt att tänka för långsiktigt. Nu finns det vissa bitar i ditt privatliv som kräver en del planering.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att fatta mogna och väl genomtänkta beslut och det kräver att du tonar ned din impulsiva sida något. För dig är det viktigt att kunna visa att du är pålitlig, särskilt när tiderna är som de är.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om vänskap och om vikten att vara sann mot dig själv. Det har varit en hel del upp och ned i ditt tecken den senaste tiden så nu måste du tillåt dig själv en nystart både när det gäller arbetet och ditt privatliv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande gott humör den här tisdagen. Tiden flyger iväg och du har roligt på jobbet. Din humor livar upp och får dina kollegor att må bättre. Det finns få personer som kan lätta upp en stämning på samma sätt som du kan.

Jungfru 23/8-22/9

Du har många krav att ta hänsyn till den här tisdagen och det är inte lätt att göra alla nöjda samtidigt. Under dagen får du chansen att visa en vän hur mycket hen betyder för dig och det gör du genom handling snarare än ord.

Vågen 23/9-22/10

Du börjar känna dig lite hängig och det märks på ditt humör. Så fort du mår sämre försvinner ditt tålamod och du blir ganska kort i tonen. Kvällen handlar om att vila, vila och vila lite till. Du måste ge dig själv en chans att bli bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen undersöker du möjligheten att omboka eller förändra planer som du gjort upp för hösten. Det har hänt saker den senaste veckan som gjort att du måste tänka om. Kvällen handlar om att visa dina vänner respekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del att säga till en släkting men hen slår bort din välvilja och vägrar att lyssna. Du trodde hen var smartare än så, men gång på gång har den här personen visar upp ett synnerligen omoget beteende.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och kreativ tisdag där du kan låta fantasin flöda. Du har så mycket kreativitet inom dig som borde få chansen att komma fram. Just nu är Månen starkt i ditt tecken och det kan göra att du blir mer känslomässigt berörd än du brukar bli.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del planer för den här tisdagen, men det är inte säkert att du hinner med allt som du tänkt dig. Du stressar på dig själv för mycket just nu och det är inte bra. Ta en sak i taget så blir det bättre. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig men också lite stressig. Du har mycket som ska hinnas med och på jobbet verkar många vara sjuk eller borta. Kvällen handlar om att odla sina intressen och investera tid i en hobby som du har.

Annons