Onsdag 16/9

16 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir ett äventyr som du sent ska glömma, För dig handlar det om att lyckas inom områden som du tidigare kämpat med, men som nu börjar kännas överkomliga. Idag träffar du en vän för första gången på länge och det gör dig glad. Hen verkar varit bortrest eller sjuk under en period.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en oro och en ovilja att anpassa sig i ditt tecken just nu, men idag är det första gången på länge som det mesta rullar på fint. Du mår bättre och du känner att pusselbitarna äntligen faller på plats. Kvällen handlar om framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dll gärna visa din vän att du har både drivkraft och talang men problemet är att när du försöker för mycket så presterar du inte lika bra som du brukar kunna göra. Under kvällen möter du en inspirerande person som får dig att tänka i en ny riktning.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen kretsar kring pengar och kring din totala brist på intresse för en långvarig budget. Du tycker att sparplaner och långsiktiga investeringar är jättetråkiga, men idag får du en ekonomisk planering presenterad som intresserar dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du hänga med i olika former av utmaningar, men just nu har du inte riktigt viljan eller det fokus du behöver för att ta dig an den här typen av uppdrag. Just nu bör du hålla dig till uppgifter som går mer på rutin och som inte kräver så mycket av dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ingett sätt att linda in den kritik som du vill komma med utan att det kommer att göra ont på ett eller annat sätt. Tänk tvärtom, det är bättre att rycka av ett plåster snabbt än att dra ut på smärtan. Var uppriktig och klar i vad det är som är bra och vad som är mindre bra i din väns projekttankar.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett ganska vresigt humör idag och det kan färga av sig på ditt arbete. Du jobbar långsamt och du vägrar att ta emot hjälp eftersom det får dig att känna dig ännu sämre. Under dagen får du höra en positiv nyhet som kan pigga upp dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att samarbeta och om att kunna fungera väl i en grupp. Du tycker inte att du har något problem med teamaktiviteter men din grupp kan ha en lite annan åsikt. Tänk på att en i en bra grupp måste alla personer få komma till tals.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tycker att det är roligt och intressant att se hur en vän utvecklas från puppa till fjäril. Den här vännen har gått igenom en metamorfos den senaste tiden och du känner dig lite ansvarig för hens positiva utveckling. Idag har ni två något speciellt att fira.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är tillbaka i vardagen igen, men du känner dig inte i toppform. Du kan ha gått igenom en kortare tids sjukdom eller något annat som gör att du känner dig lite ur form. Idag får du chansen att ta ut dig till max och du blir positivt förvånad när du inser att du faktiskt är i bättre form än du trodde att du var.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och varierande onsdag där du tar chansen att imponera på en chef genom din påhittighet och din förmåga att tänka positivt. Du njuter verkligen av jobbet just nu, men det är inte bara arbetsmässigt du har stora utmaningar. Det finns en del privat projekt som du ska beta av.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att saker i egna händer och inte låta ödet styra för mycket. Du har länge följt med strömmen men nu har du bestämt dig för att bryta den trenden och gör som du själv vill istället. Dina kollegor blir förvånade över hur bestämd du är.

Annons