Torsdag 17/9

17 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en bra dag där du äntligen kan testa flera av de idéer som du fått den senaste tiden. Din chef har varit ovanligt förlåtande mot dig eftersom hen vet att för att lyckas måste man tillåtas att göra misstag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en magisk torsdag där du kan komma bort lite från vardagen och alla rutiner. Dagen verkar kretsa kring kärlek eller i alla fal kring familjen och närhet. Under dagen blir du överraskad av en vän som har goda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här torsdagen och det är härligt att se hur mycket du får gjort när du mår så här. Mars är på väg in i en gynnsam position i ett förhållande till ditt tecken och du känner dig både starkare och mer driven än du brukar göra.

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen handlar om att ha tålamod och om att lyssna på människor och deras åsikter. Det blir en bra och utvecklande dag där du får chansen att utmana dig själv inom nya områden. En kollega ger dig en fin komplimang som du ska suga åt dig av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen har en massa härliga aktiviteter att erbjuda och det gäller att du är utvilad om du ska orka med. Det har varit lite dåligt men sömn den senaste tiden och det kan leda till olyckor om du deltar i allt för fysiskt utmanande övningar.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en härlig entusiasm och något lite naivt över ditt tecken just nu. Du har så höga tankar om din omvärld. Njut av den här perioden för de närmaste veckorna kan bli några av de bästa veckorna det här året.

Vågen 23/9-22/10

Du säger emot en vän som hela tiden försöker bevisa för dig att hen faktiskt har kompetensen och kunskapen att kunna leda ett projekt. Hen blir väldigt besviken på dig att du går emot hen, men du vet av erfarenhet att det här är ett alldeles för omfattande projekt för din vän att hantera själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på intriger och lite drama, något som alltid piggar upp i vardagen. Du har ett starkt behov av det händer saker omkring dig, särskilt nu under hösten. Skorpionen går ofta in i ett personligt litet mörker när dagarna blir kortare och kallare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att försvara det du tror på och stå för dina åsikter även om en kollega tycker något helt annat. Du har svårt att inte vika dig eftersom du influeras av Månen och det gör dig extra känslig för påtryckningar, men i just det här fallet har du rätt så var stark.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir mysig och väldigt sen. Du umgås med människor som berikar ditt liv på många sätt och det blir en härlig dag och en intressant kväll. Under kvällen får du höra skvaller som både förvånar dig och gör dig väldigt glad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du genomgår en hel del förändringar både privat och på jobbet så den här torsdagen blir en paus i allt som händer. Kanske är du sjuk, iväg på en kurs eller har tagit en minisemester för du gör något som du inte brukar göra en vanlig vardag. Det blir ett bra avbrott i dina rutiner och en mysig kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som har svårt att lita på andra människor och det kan ligga dig i fatet idag. Du behöver tilltro, särskilt när det kommer till ditt arbete. Kvällen handlar om ett personligt problem som upptar en hel del av din vakna tid.

Annons