Fredag 18/9

18 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du bortförklara en lite konstig händelse men din vän är väldigt misstänksam mot dig. Hen brukar inte lita på någon så ta inte hens misstänksamhet personligt. Kvällen handlar om ett vad av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en härlig dynamik, kreativitet och öga för det speciella i ditt horoskop just nu. Det mesta du tar dig för resulterar i smakfull elegans, något som är Oxens specialitet. Idag får du verkligen användning för dina talanger och resultatet är häpnadsväckande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket över livet idag och det gör att du kan vara lite mer tystlåten än vanligt. Det här bekymrar en kollega och det kan hända att hen svansar lite extra kring dig eftersom hen är orolig för dig. En rak kommunikation kan underlätta i sådana här lägen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska tråkig fredag eftersom du är lite trött och hängig. Du har inte någon energi att hitta på saker själv, men det kan mycket väl hända att du hänger med några vänner om de kommer med ett initiativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och annorlunda fredag där du utmanas att tänka utanför ramarna, något du är duktig på. Idag imponerar du på en chef med ditt kreativa sätt och dina unika idéer. Kvällen handlar om skvaller och om att umgås med nära vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite irriterad på en vän för att hen inte lyssnar på dig. Du vet att den här personen är splittrad i sina tankar just nu och det gör att hen inte alltid fokuserar på nuet. Kvällen blir rolig, lite äventyrlig och lite lätt dramatisk.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag där du kan fokusera på rätt saker. Du har lagom med energi i ditt tecken och det mesta du tar dig för går din väg. Idag är en bra dag om du är ute efter fynd, både nya och gamla. Kvällen blir social och trevlig

Skorpionen 23/10-21-11

Du får vara lite försiktig med hur du uttrycker dig idag. Du har en förmåga att säga saker lite klumpigt och det kan såra dina vänner. Under dagen får du chansen att utmana dig själv inom ett relativt nytt område.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du säger nej fast du menar ja och det kan bli förvirrande för dina vänner. Det handlar om att du inte vill vara påträngande och därför tackat du nej till något som du egentligen vill gå på. Tänk på att ingen skulle bjuda in dig till ett evenemang av det här slaget om de inte vill att du ska komma.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en mysig fredag där du hinner med både nytta och nöjde. Det har varit en omväxlande vecka som bjudit både på roliga upplevelser och på en del stressiga situationer. Idag söker en person upp dig för att prata om ett problem. Hen vill inte förlora dig som vän genom ett futtigt gräl.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har massor att göra den här fredagen, men det bli också en kreativ, rolig och annorlunda dag som bjuder på en hel del upplevelser. Du får användning för din konstnärliga sida den här fredagen. På kvällen firar du något.

Fiskarna 19/2-20/3

Det händer mycket i ditt liv just nu så det gäller att vara pigg för att hänga med i svängarna. Var noga med både mat och sömn så kommer du behålla en bra hälsa under hösten. Ett överraskande meddelande får dig att tänka om beträffande en middag eller fest som du planerat.

Annons