Lördag 19/9

19 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen tar du det lugnt. Du ägnar dagen åt något som du älskar att göra, det kan vara en hobby eller något hemmaprojekt. Dagen går fort och på kvällen unnar du dig något gott tillsammans med din familj eller dina vänner.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött men på ett väldigt bra humör den här lördagen. Det har varit en turbulent period inledningsvis den här hösten, men nu börjar saker falla på plats och du kan slappna av nu när du är ledig. Kvällen handlar om en personlig utmaning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill veta vad en vän tycker om ett beslut som du är på väg att fatta men din vän vill inte säga sin mening. Hen kanske är rädd att såra dig för att ni tycker olika. Ibland måste man acceptera att människor inte har samma smak.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en trevlig lördag att se fram emot även om den inte riktigt blir så livlig som du skulle önska. Tröttheten från fredagen finns kvar och det gör att du inte riktigt orkar festa loss eller hitta på så många aktiviteter. Tänk på att vila också är viktigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra lördag, särskilt för sent födda Lejon. Du har mycket på gång i ditt liv just nu och du ser till att hålla tempot upp under hela dagen. På kvällen får du kontakt med en person som du inte hört av på länge och det påminner dig om hur mycket du saknar hen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en annorlunda och kreativ lördag där du får användning av din konstnärliga sida. Det kan vara ett projekt som du tagit på dig eller så fixar du helt enkelt om i hemmet. Kvällen blir rolig och lite annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att fokusera när saker blir för detaljerade idag. Så länge det handlar om en överblick så är du helt med, men när din vän snöar in på småsaker så förlorar du helt enkelt intresset. Kvällen blir kul, men alldeles för sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill träffa dina vänner, men just nu har du för mycket som du tagit på dig och det lämnar nästan inget utrymme för spontana vänbesök. Du måste planera din fritid väldigt noga och idag tittar du över de eventuella luckor du har de närmaste månaderna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite irriterad på en familjemedlem som hela tiden vill veta vad du gör och vart du är. Du vet att hen bara är rädd om dig, men ibland känner du dig både inlåst och övervakad. Kanske borde du ta upp det här problemet och förklara att du är stor nog att ta hand om dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra och social lördag där du umgås med personer som du inte sett på länge. Dagen bjuder på en överraskning som har med starka känslor och attraktion att göra. Under kvällen planerar du för en större fest av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir tvungen att arbeta den här lördagen. Antingen är det på ditt jobb eller så har du saker som måste bli klara hemma. Det blir en intensiv dag där det gäller att du håller humöret uppe. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på variation och på en hel del aktiviteter. Du har mycket du vill hinna med den här lördagen så det gäller att du har planerat ditt schema noga. En nära vän tycker du är lite väl upptagen med allt utom hen nu för tiden.

Annons