Söndag 20/9

20 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen passar du på att at det lugnt och komma ikapp rent mentalt. Det har varit en bitvis stressig vecka och du behöver tid att smälta allt som hänt. Kvällen handlar om sann vänskap och om förmågan att kunna lyssna.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en annorlunda men rolig söndag där du får chansen att träffa vänner som du inte sett på länge. Du är gärna utomhus om vädret samarbetar. På kvällen tar du dig an ett projekt i hemmet som blivit liggande för länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att reflektera och vila. Om du är måste arbeta så är det bra om du försöker att inte stressa. Du behöver få vila upp dig i lugn och ro. Kvällen handlar om att ifrågasätta en väns omdöme. Hen har fattat en del dåliga beslut på sista tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du handskas med en trasslig relation som du inte lyckas få ordning på. Det sorgliga i det hela är att du har insett att det har blivit fel men du vet fortfarande inte varför och saknaden efter din vän är enorm. Du måste prata med hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del aktiviteter som du vill hinna med den här söndagen men då gäller det att du sätter igång tidigt. Du har en förmåga att vara tidsoptimist och det gör att du alltid tror att du ska hinna med än du egentligen gör.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig men lite stressig så därför är det bra som du försöker hålla dig till de ursprungliga planerna och inte gör för många avstickare. Under dagen får du möjligheten att göra ett riktigt bra fynd.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite trött den här söndagen och det är bra att du lyssnar på din kropp när den säger åt dig att vila. Du vill få så mycket gjort som möjligt och då glömmer du bort att det är nästan lika viktigt att vara passiv som att vara aktiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en hel del roliga saker att se fram emot den här söndagen och det blir en intensiv men härlig dag. Det finns en utmaning i en av eftermiddagens aktiviteter och den tar du dig an utan att tveka. Just nu är du både modig och pigg på att testa nyheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir härlig och helt annorlunda mot vad du tänkt dig. Mycket beror på att du förväntar dig det värsta istället för att hoppas på det bästa. Kvällen bjuder på en oväntad tvist som du bör ta till vara på.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir bra men du får inte så mycket gjort som du skulle vilja. Du har vissa projekt som rör jobbet som du vill avsluta men du är lite för trött för att ta tag i dem. På kvällen hör en vän av sig. Hen saknar dig mycket och vill att ni ska ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inte många vänner som förstår sig på hur du tänker just nu. Du har din egen logik som är glasklar för dig men lite luddig för den övriga världen. Försök att samla tankarna innan du öppnar munnen så kanske det du vill ha sagt blir tydligare.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en skön och lugn söndag som egentligen inte handlar om så mycket annat än att vila och återhämtning. Du behöver den här typen av paus från vardagen för att orka med veckorna. En vän kommer med ett riktigt skvaller som du inte kan låta bli att föra vidare.

Annons