Måndag 21/9

21 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir intensiv på ett bra sätt. Du hinner med mer än du trodde och du känner dig nöjd med din insats när kvällen kommer. Under dagen får du hör nyheter som både roar och förvånar dig en smula.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska förvirrande inledning på måndagen, men på något vis lyckas du få ihop dagen på ett tillfredsställande sätt. Du har lärt dig hur du ska hantera vissa problem utan att bli irriterad eller stressad. På kvällen sover du gott.

Tvillingarna 21/5-20/6 r

Dagen handlar om se framåt och om att inte vara rädd för att testa på nya saker. Just nu handlar mycket i ditt horoskop om en ständigt pågående förändring. Det är bra att du visar en vilja att testa på nya områden både privat och på arbetet.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen släpper du taget om något som irriterat dig länge. Du inser att det bara tär på dig själv att gå omkring och älta saker som varit, börja blicka framåt istället. Kvällen handlar om att fullfölja ett uppdrag som du tagit på dig ansvar för.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här måndagen. Livet leker och du är i centrum för många personers uppmärksamhet. Idag presterar du lite mer än du brukar och det imponerar mycket på en av dina chefer.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir lite rabalder den här måndagen och du märker plötsligt att du befinner dig mitt i centrum för allt ståhej. Här gäller att behålla lugnet när alla andra är upprörda. Om du har is i magen kan du vinna många fördelar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir ganska stressig, men du hinner ändå med en hel del. För dig är det viktigt att inte tappa fokus även om du har mycket att göra. Under eftermiddagen får du chansen att imponera på en person som du vill ska tycka om dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska lugn för att var en måndag. Du behöver varken stressa på morgonen eller jobba över vilket är positivt eftersom du verkar ha en del planer för kvällen. Måndagskvällen bjuder på roliga upplevelser.

Annons

Skytten 22/11-21/1

Du är på ett bra humör den här dagen och det bror främst på att du lyckats klara av något som du prövat många gånger men aldrig lyckats med helt förrän nu. Nu känner du dig lite som en vinnare även om det här testet mer var för din egen skull än för dina chefers.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill inte råka i gräl med en person som är på ett ganska kort humör idag så du undviker helt enkelt känsliga samtalsämnen, en strategi som visar sig vara smart. Kvällen blir riktigt lyckad, då gör du succé med en ny färdighet och du får dessutom väldigt goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du irriterar dig på en person som aldrig kan hålla mun. Hen lovar att vara tyst men du inser att så fort du berättat en hemlighet för den här personen så för hen det vidare. Det är nästa som ett tvång hos hen att skvallra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går fort och det är bra eftersom du är så trött. Du har så mycket tankar som snurrar fram och tillbaka i huvudet att du har svårt att fokusera dig på jobbet. Under kvällen stöter du på en person som alltid väcker starka känslor hos dig.

Annons