Tisdag 22/9

22 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen funderar du över en uppgift och risken är att du krånglar till den mer än du behöver. Det är inte så komplicerat, du behöver bara tänka till en smula. Under eftermiddagen får du roliga nyheter av en vän.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir lite mer avslappnad än måndagen. Du får mer hjälp den här dagen och du känner att du kommer ikapp en del. Eftermiddagen blir lite annorlunda och rolig. Du får chansen att styra upp vissa saker så det bli på det sättet som du vill ha det.  Kvällen blir ovanligt trevlig och social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du komma ikapp med ett projekt som har halkat efter rejält. Det handlar om dålig planering från din sida och det vet du om. Kvällen blir lite stressig eftersom du antagligen får skynda dig för att hinna till de aktiviteter som du panerat in.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej till en vän som vill att du ska hjälpa hen idag. Hen är duktig på att linda dig kring sitt lillfinger och det vet du om, men då fort hen ler mot dig så är du hjälplös. Kvällen blir ganska intensiv och lite väl sen för en vardag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får inte bli arg på en vän för att hen har ljugit för dig. Om du tänker efter så hade inte hen så mycket val. Hen är en väldigt lojal vän och skulle aldrig såra dig medvetet. Under eftermiddagen får du ett besked som du gått och väntat på.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill vara alla till lags idag men det är svårt eftersom det finns så många olika viljor som drar i dig just nu. Det bästa är om du försöker lyssna in den person som du bryr dig mest på och hitta en lösning som kan fungera för den övriga gruppen.

Vågen 23/9-22/10

Du tenderar att göra av med en hel del pengar just nu och det är inte bra eftersom du skulle behöva spara till en kommande större utgift. Försök att hitta ett sätt att lägga undan pengar så du inte kommer åt dem när du vill spontanshoppa, ett låst konto kan vara en bra idé.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen dividerar du med en kollega och ni kan inte alls komma överens om en lösning på ert gemensamma problem. Saken är den att ni båda är personer med stark vilja och extremt mycket stolthet vilket inte direkt skapar de bästa förutsättningarna för en kompromiss.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ogillar att behöva planera din dag minutiöst, men ibland är det bra att ha ett schema att gå efter. Idag är en sådan dag då du skulle behöva få lite koll på tiden och då är det viktigt att strukturera upp det du planerar att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du stressad över ett prov eller test av något slag. Som vanligt tycker du att det går år skogen när du gör uppgiften, men din chef är mer än nöjd med det resultat som du levererar. Du borde inte ha så höga krav på dig själv. Kvällen kan bjuda på en oväntad komplimang och lite flirtande.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget som är rätt eller fel när det kommer till att utföra ett visst jobba idag. Det handlar mer om tycker och smak och hur man som individ tacklar olika typer av problem. Om du är öppen inför andra personers idéer kan du lära dig en hel del den här dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lite förvirrande. Du vill få mycket gjort, men tiden är begränsad och risken är att du får stressa fram ett avslut på vissa uppgifter. Fisken är i regel dålig på att hantera stress i alla olika former så därför blir du grinig när du inte kan prestera så bra som du skulle vilja.

 

 

Annons