Onsdag 23/9

23 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du borde lyssna lite mer på en vän men hen har svårt att uttrycka sig på ett sätt som du kan relatera till. Du blir mest förvirrad av hens sätt att prata och det gör att du inte tar åt dig på det sätt som du borde göra.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att hitta vägar för att förenkla och förtydliga ditt arbete. Du veta att om du har en bra plan så kommer det underlätta för dig framöver. Under dagen får du möjlighet att testa en del nya idéer som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att bli stressad på, det ena är en positiv stress som får dig att leva upp till din fulla potential. Det andra är en negativ typ av stress som gör att du mest virrar runt och få inget gjort. Det är den andra typen av stress som du upplever idag.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen vill du gärna visa vad du går för, men risken är stor att du snubblar på målsnöret bara för att du förbisett en liten detalj. Genom att vara extra noggrann kan du undvika den här förargliga missen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och inspirerande onsdag där du för möjligheten att spela lite teater. Det kan vara ett arbetsrelaterat rollspel, eller så hamnar du i en situation där du förväntas vara okunnig om information som du redan har. Som tur är så är Lejon utmärkta skådespelare.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant start på den här onsdagen och det gäller att du har tiden på din sida annars kan det bli stressigt. Oavsett vad du planerar så är det bra om du är ute i god tid. Kvällen bjuder på hemmamys och ett impulsköp.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen försöker du fatta mod och säga sanningen till en vän, men det är inte så enkelt som det låter. Din vän blir väldigt illa berörd av alla former av osanningar oavsett om det är vita lögner eller rent förtal. Här måste du vara finkänslig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt trött den här onsdagsmorgonen och det kan mycket väl hända att du gör fel bara för att du inte har fokus. Just nu verkar du ha lite problem med att somna på kvällarna, det är många tankar som cirkulerar i ditt huvud.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen är det viktigt att du kan samarbeta. Du brukar inte ha något problem med det, men just nu är din förmåga att kompromissa inte särskilt stor. Kvällen handlar om att ge och ta. Du kan vinna mycket på att offra vissa saker.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen har du fullt upp. Det börjar dra igång på jobbet på allvar och privat satsar du nästan lika mycket som på ditt arbete. Just nu är det viktigt med balans i livet om du ska orka med. Glöm inte att ha kul mellan varven, slappna av och gör något helt galet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inga problem för dig just nu bara mindre gupp på vägen till målet. Genom att ha den inställningen både privat och på arbetet så lyckas du med det mesta du tar dig för idag. Det blir en bra onsdag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du kanske provocerar din vän, men du kan inte låt bli att tänja lite på gränserna idag. Vardagen tråkar ut dig och du vill att något ska hända, det spelar egentligen ingen roll om det är positivt eller negativt så länge något händer.

 

Annons