Torsdag 24/9

24 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen får du chansen att byta uppgifter på jobbet och det gillar du eftersom du uppskattar omväxling mer än de flesta. Under dagen möter du en person som har värdefull information till dig. Här gäller det att nappa medan informationen är färsk.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska stressig inledning på torsdagen, men när du väl fått en överblick så känner du att du har kontroll och då fungerar det mesta bra. Du gillar utmaningar, men på sista tiden har det nästan varit lite väl många förändringar för din smak. Nu börjar det mesta äntligen lugna ned sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ingen person att skylla på utom på dig själv och det gör dig irriterad. Du är van vid att jobba med en grupp som delar på ansvar när det uppstår fel men just nu så kör du solo och då blir du som får ta både ris och ros.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns många sätt att förändra en situation på men du väljer att ta till de lite mer drastiska metoderna. Just nu spelar du mycket på andra personers empati och då kan du bli utagerande och en smula dramatisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och annorlunda torsdag där du får testa dina gränser på flera olika sätt. Du tycker att det är kul och det märks inte minst ditt soliga humör och dig aldrig sinande charm. Lejonet är karismatisk och vet hur hen ska utnyttja sina fördelar på bästa sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig torsdag där du har mycket att göra och tiden flyger iväg. Du njuter verkligen av livet just nu och du känner inte av vardagen på samma sätt som många av dina kollegor. I dagarna kan det komma ett erbjudande om ett nytt arbete eller lite annorlunda uppgifter.

Vågen 23/9-22/10

Det blir inte som du tänkt dig idag men det bli ändå bra till slut. Du har en förmåga att övertänka vissa saker och det är då du kör fast. Sätt en deadline och sedan sätter du stopp oavsett om du känner dig klar eller inte. Det blir ett bra sätt för dig att få upp hastigheten.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns många ursäkter till ett dåligt beteende, men en av din bekanta eller en släkting börjar få ont om ursäkter. Hen ställer ofta in i sista minuten med en ganska genomskinlig anledning och idag är kommer droppen som få bägaren att rinna över.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att acceptera att en vän faktiskt inte har tid med dig just nu. Du känner dig bortglömd, orolig och osäker vilket påverkar ditt humör negativt idag. Sanningen är att din vän faktiskt är så upptagen som hen ger sken av att vara. Du måste jobba med din egen osäkerhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir intressant, utvecklande och bitvis tuff. Du purschas på av en chef eller tränare och det får dig att ge allt och lite till. Under eftermiddagen passar du på att unna dig något som du längtat efter riktigt länge.

Vattumannen 20/1-18/2

På torsdagen försöker du kombinera flera olika saker. Det handlar om arbete, något privat och dessutom försöker du hinna med att hjälpa en vän eller släkting. Det blir en intensiv men väldigt produktiv dag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig lite instängd av din vän som har ett behov av ständig uppmärksamhet. Du vill gärna att hen ska vara lite mer självständig, men ju mer avståndstagande du bli ju mer efterhängsen blir din vän. Det fungerar inte ens att prata om situationen eftersom hen känner sig hotad och osäker.

Annons