Fredag 25/9

25 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen är det fullt upp. Du har en massa idéer, men det är inte alla som fungerar så det gäller att du är flexibel och kan tänka om. Idag saknar du en vän som vanligtvis brukar finnas vis din sida. Hen verkar vara bortrest.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite stressig men rolig. Du får en komplimang av din chef och du känner att du börjar få kontroll över det som sker. Under dagen kommer det en massa information och du gör ditt bästa för att hänga med i svängarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir lite mycket att tänka på och det gör att risken är stor att du glömmer bort vissa viktiga saker: för att undvika misstag är det bra att göra listor och att strukturera din dag. Kvällen blir festlig och kan handla om nya möten.

Kräftan 21/6-22/7

Du är riktigt irriterad idag och det märks tydligt. Dina vänner brukar i regel undvika dig när du är på det här humöret. Du trivs bäst med att få vara för dig själv när du mår så här. På kvällen tinar du upp och blir på partyhumör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har glömt ett löfte som du gett och det kommer att få konsekvenser. Genom ditt nonchalanta beteende lyckas du såra en person som du tycker mycket om. Det bästa i det här fallet är att prata med din vän, be om ursäkt och visa att du är uppriktig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att undvika stress vilket kan vara svårt. Du har så mycket som du måste hinna med att du känner lite panik. Under dagen kommer en vän med ett ganska kontroversiellt förslag. Kvällen blir rolig och väldigt omväxlande.

Vågen 23/9-22/10

Dagen har mycket att bjuda på så det gäller att du är utvilad och på gott humör. Du kommer att möta problem den här fredagen, men du kommer också att få stöd från ett högst oväntat håll. Sammantaget blir det en riktigt bra dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är nöjd med det val som du gjort och det får dig att känna dig ovanligt harmonisk idag. När du är på det här humöret kan nästan ingenting påverka dig negativt. Under eftermiddagen ger du en vän ett värdefullt råd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skryter lite med dina framgångar idag, men tyvärr så finns det en risk för bakslag. Det handlar om att du missat vissa parametrar och det kan bli problematiskt på sikt. En vän beundrar din stil och försöker efterhärma dig i det mesta. Du tycker att den här idoldyrkan är både söt och irriterande på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig och väldigt social fredag där du umgås med människor som du faktiskt både beundrar och genuint tycker om. Det handlar om starka personligheter som ofta säger vad de tycker och tänker, men du har inga problem med den typen av beteende, snarare tvärtom.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får en del att göra den här fredagen så det gäller att du är bra på att planera. Vissa saker löper på smidigare än andra och det finns en risk att du får jobba senare än du tänkt dig. Kvällen verkar kretsa kring shopping.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har förlorat hoppet att en vän ska ta sitt förnuft till fånga men nu, plötsligt gör hen en helomvändning. Till din stor förvåning visar hen upp en ovanligt förnuftig och mogen sidan av sig själv. Kvällen kretsar kring familjen.

Annons