Lördag 26/9

26 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen passar du på att vila upp dig ordentligt. Du struntar helt i vissa saker som du borde göra till förmån mot saker som du vill göra. På det hela taget blir det en rolig och minnesvärd dag. Kvällen kan bjuda på en fest eller middag.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar tidigt och slutar sent men du är ändå väldigt nöjd med din insats den här dagen. Du tycker att du börjar få lite bättre kontroll på saker och det känns skönt. Under eftermiddagen får du höra ett roligt skvaller och du får väldigt trevliga nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra och produktiv lördag där du hinner med nästan allt som du planerat. Under dagen finns det risker att du missar något som du lovar, men å andra sidan verkar din vän glömt bort ert avtal så ingen blir lidande. Idag är en bra dag att skämma bort sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en risk att du håller på att bli förkyld för ditt horoskop visar på att du inte mår riktigt bra. Tänk på att vara hemma och ta det lugnt om du inte är hundra. Det spelar ingen roll hur mycket kul du har inplanerat, ibland måste man avboka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Energin är på topp och du är villig att ta på dig ett extra stort ansvar som rör en hobby eller en sport. För dig är det viktigt att kunna visa att du är en bra ledare i olika sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Du har förhandlat med en släkting om en förändring, men hen tar tillbaka sitt löfte och det gör dig arg. Den här personen kan vara lite knepig att ha att göra med. Hen vill gå sin egen väg och ogillar att bli styrd på något sätt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en utmaning som du faktiskt gått och längtat efter. Även om du har en tuff dag att möta så väntar också många skratt och en hel del härliga stunder. Kvällen verkar kretsa kring en uppgift som har med jobbet att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du håller inne med information, men det är inte för att du vill behålla den här hemligheten för dig själv utan det är för att du lovat att hålla tyst, i alla fall tills vidare. Kvällen blir lite förvirrade, men också väldigt rolig och annorlunda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ger svar på tal. Lite av din vanliga karismatiska personlighet som kantas av sylvassa kommentarer och massor av ironi är tillbaka efter en tids frånvaro. En vän hör av sig och vill träffas men du är inte så sugen på att ses.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om utmaningar, om att bevisa något för dig själv samt att visa hur mycket du har utvecklats under våren. Det blir en tuff men mycket givande dag där du får chansen att umgås med människor som du inte träffar så ofta. På eftermiddagen väntar goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Det finns en massa vilja och energi i ditt tecken och allt du tar dig för lyckas du med. Idag passar du på att skämma bort dig själv lite. Kvällen blir trevlig och informationsrik.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu blir du lätt irriterad och det vet du om. Din nackdel just nu är att du inte känner att du passar in bland dina gamla vänner. Även om ni fortfarande umgås en hel del så känner du dig lite som en främling. Ni har helt enkelt växt åt olika håll.

Annons