Söndag 27/9

27 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På söndagen måste du lära dig att säga nej till en vän även om det är svårt. Hen kan vara väldigt manipulativ, särskilt när det kommer till dig. Du måste helt enkelt acceptera att hen ofta spelar på ditt dåliga samvete.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen har du en del att stå i, men du jobbar i lagom takt och du ser till att få vila mellan varven. Under dagen möter du flera personer som har en hel del roligt skvaller med sig. Kvällen handlar om familjen och om en familjemedlems personliga framgång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utmanar dig själv på tusen olika sätt och det är bra. Genom att inte stagnera och falla in i vardaglig slentrian så håller du dig levande även nu när hösten kommer smygande. Det här är inte din bästa årstid men du lyckas ändå hålla humöret på topp.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig fortfarande inte i form så ta det lugnt. Det här är en bra dag att göra lata saker som att läsa böcker, kolla på serier eller bara sova ikapp. Du har haft en jobbig vecka bakom dig och du vet att det väntar en ännu jobbigare vecka, så passa på att villa upp dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är mentalt slut men samtidigt så är du för rastlös för att bara ta det lugnt. Du vill att det ska hända saker och du vill att det ska bli lite drama igen. I somras var det gott om den varan, men just nu är det lugnt på de flesta håll i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del att säga din vän så skräd inte orden. Det är bättre att du pratar fritt ur hjärtat än att du försöker linda in dina åsikter. Du är en snäll person som ogillar både konflikter och att såra människor om du kan, men idag är det bra om du är så rak som möjligt så att du undviker missförstånd.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en harmonisk och ganska händelselös söndag. Mycket kretsar kring dig själv och du har tankar om framtiden. Under eftermiddagen får du nyheter som du vill dela med dig av, men du är lite tveksam till om du ska säga något ännu eftersom du inte vet om de här nyheterna är officiella ännu.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Dagen blir trevlig och du verkar vara mycket utomhus. Du tar tillvara på de sista sommardagarna och du njuter av livet. Den här dagen kretsar kring ovanliga möten och kring människor som inspirerar och väcker tankar.

Skytten 22/11-21/12

Du är osams med en person som gått för långt. Du har haft ett otroligt tålamod med hen, men på sista tiden har den här vännen hela tiden tänjt på gränserna för vad som är acceptabelt vänner emellan. Det är på tiden att du säger ifrån.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen bjuder både på fysiska utmaningar och på en resa av något slag. Det blir en inspirerande och rolig söndag där du lär dig att visa precis hur tuff du kan vara och vilken vinnarskalle du egentligen är. Kvällen handlar om en personlig framgång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tycker att du har ont om tid, men om du bara stannar upp och funderar så kommer du att inse att det inte är så illa. Du har kommit långt de här senaste månaderna och du är nästan framme vid målsnöret. Kvällen handlar om familjen och om riktigt roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har nått dit du vill, men konstig nog känner du dig ändå inte riktigt nöjd. Du hade hoppats på en inre tillfredsställelse när du nått dina mål, men den uteblir. Istället så känner du dig lite snuvad på något utan att veta vad det är som du har missat.

Annons