Måndag 28/9

28 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag försöker du göra rätt på alla sätt, men inget känns riktigt bra. Du har just nu en negativ influens från Månen som kan göra att mycket känns motigt. Det här är en påverkan som inte stannar särskilt länge i ditt horoskop så det är bara att bita ihop och härda ut.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att fokusera. Det blir en stressig dag inledningsvis, men efter ett tag lyckas du få kontroll över vad det är du ska göra idag och då känns allt lite bättre. Dagen kan innehålla en del fysisk ansträngning så du kommer sova gott på natten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del saker som inte fungerar så väl som du skulle vilja att de gjorde. Framförallt handlar det om kommunikationen mellan dig och en äldre släkting. Det bli ofta att ni pratar förbi varandra snarare än med varandra och det bäddar för missförstånd.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig men ganska livfull inledning på veckan. Mycket händer så det gäller att du hänger med i svängarna. Under eftermiddagen får du chansen att vara kreativ. Kvällen handlar om att röra på sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en spännande inledning på veckan där du får chansen att göra lite som du vill. Du uppskattar frihet under ansvar mer än många andra tecken. För dig är det svårt att rätt dig i ledet och göra som någon annan säger åt dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en massa olika saker på gång och det gör att du bollar med många bollar i luften samtidigt. Du ogillar skarpt att behöva springa från sak till en annan. Jordtecknen fungerar bäst om det kan fokusera på en sak i taget, men i dag måste du öva på din simultanförmåga.

Vågen 23/9-22/10r

Det finns olika sätt att bemöta den här måndagen på, det bästa om du är öppen för förändringar och ser positivt på nya arbetsuppgifter. Om du känner dig ängslig att inte klara av de arbetsuppgifter du får bör du tänka att din chef har förtroende för dig så då borde du också lita på din egen förmåga.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en osäkerhet i början av dagen som avtar successivt.  När du väl kommer in i rutinerna så inser du att du sitter på mer kunskap än du först trodde. Det blir en rolig, utmanande och lite annorlunda start på veckan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir full fart från början den här måndagen och det gäller att du är utsövd om du ska hänga med. Ditt problem är att gå från helg till arbetsvecka. Du har svårt att sova på söndagskvällen och det påverkar som regel vilken start du får på måndagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen är du trött och lite grinig. Du har haft en rolig men samtidigt otroligt tuff helg bakom dig och du känner att du inte fått vila upp dig så mycket. Kvällen handlar om att fokusera på något som du älskar att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns många saker som du måste bli klar med både på jobbet och hemma. Det gäller att du håller ett högt tempo genom hela dagen. På kvällen är du trött och vill egentligen bara vila, men du tvingar dig att göra klart vissa saker innan du kan slappna av.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant och omväxlande dag där du får möjligheten att visa lite mer av dina kunskaper. Under den här dagen utvecklas du väldigt mycket och du njuter av den uppmärksamhet som du får av en viss person.

Annons