Tisdag 29/9

29 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Efter en ganska tuff start på veckan blir tisdagen betydligt lugnare och du kan andas ut. Du får dessutom massor av beröm av en chef för den insats som du gjort under en gruppuppgift. På det hela taget en riktigt bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Du saknar att jobba med en kollega som bytt arbete eller arbetsuppgifter. För dig var det inte bara en kollega utan en person som du kunde ventilera allt med. Just nu försöker du mest att anpassa dig till allt som är nytt i ditt liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket på att söka ett nytt arbete eller att flytta, men samtidigt är du lite orolig att det är helt fel tid att genomför den här typen av förändringar. Du måste våga tro på dig själv. Tänk på att sällan ångrar det man gjort bara det man inte gjorde.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig på ett ovanligt gott humör idag. Det har varit en aktiv helg och du har sovit gott på nätterna. Under tisdagen får du chansen att samarbeta med en person som du beundrat på avstånd men inte riktigt vågat ta kontakt med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker möjligheten att förändra dina uppgifter men det är inte så enkelt som du hoppats på. Det blir ganska många som påverkas om du ska få som du vill och en hel del av de här personerna är inte särskilt samarbetsvilliga.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns utrymme för att improvisera idag och det tycker du är lite kul men också lite skrämmande. Du vet att du är bra på att hitta på idéer, men det brukar ofta stanna vid det eftersom du tappar självförtroendet när du väl ska genomföra dina planer. Idag går du hela vägen från tanke till handling.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en hel del som du vill få gjort den här tisdagen och du har en ganska omfattande plan på hur det ska gå till. Tyvärr kan det uppstå förhinder i form av mindre problem som dyker upp under dagen och som stör din omsorgsfullt uttänkta plan.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen försöker du dra igång ett projekt som du länge jobbar med på idébasis men det är först nu som det finns resurser och vilja att utveckla det mer praktiskt. En kollega hjälper dig att starta upp. Hen har alltid varit lite svag för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om en förbjuden flirt, ett missförstånd och en hel del drama. Det blir en intressant och bitvis prövande tisdag, men det slutar betydligt bättre än den börjar. På kvällen träffar du en saknad vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har haft en del att fundera på den senaste tiden och långsamt men säker kommer du fram till ett ganska avgörande beslut. Idag väljer du att tala om för dina närmaste vad det är du grubblat på och hur du vill göra. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Äntligen börjar alla pusselbitar falla på plats och du känner dig stolt över resultatet. Det blev så mycket bättre än du hoppats på. Under kvällen får du möjligheten att imponera på en vän genom din skicklighet och dina nya tekniker.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite sur för att en vän har ignorerat dig och precis när du bestämt dig för att strunta i den här personen så hör hen av sig och du förlåter hen direkt. Din vän lyckas alltid linda dig kring sina fingrar. Du kan helt enkelt inte motstå din väns charm.

Annons