Onsdag 30/9

30 sep, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen börjar ganska lugnt men det blir stressigare under dagen. Du känner att kraven på dig har ökat och du vet inte om du orkar leva upp till dem. Vad du behöver är någon form av energi boost. Det kan vara några timmar i naturen, näringstillskott eller ljusterapi. Just nu saknar du ork.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen börjar i högt tempo och du flyger fram. Det blir en intressant dag men mycket att hålla huvudet. Här gäller det att du är uppmärksam på detaljer och att du avslutar en sak i taget så att du får struktur. Kvällen handlar om ett projekt i hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att acceptera ett nederlag även om det är förväntat. Du har gett dig ut på djupt vatten och det visste du redan om början.  Det härprojektet var något av en chansning eftersom du varken har kunskapen eller erfarenheten att genomföra den, men du tror på principen övning ger färdighet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen tar du tag i något som halkat efter på jobbet. Du är duktig på att skjuta upp saker till sista minuten och det vet du om, men samtidigt kan du svårt att hålla dig till ett uppgjort schema. Du gillar att improvisera och du hamnar ofta i stickspår.

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen handlar om att ha huvudet på skaft och hänga med i svängarna. Det bli en intensiv dag där du förväntas prestera bra även inom områden som du inte är så erfaren på. Det bästa är om du sväljer din stolthet och frågar om hjälp.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du möjligheten att hjälpa en person som du är lite intresserad av men som du inte riktigt vågat närma dig. Det kan vara någon som attraherar dig men det kan också röra sig om en person som imponerar på dig med sin kunnighet och därför vill du lära känna hen bättre.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen tar du tag i vardagliga saker som är ganska tråkiga men som måste bli gjorda. Du lyckas hålla humöret uppe genom att arbeta med en kollega som är mer en vän än en arbetskamrat. Ni två har alltid roligt när ni är tillsammans.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du längtar efter att något ska hända, men just nu är det ganska mycket vardag i ditt liv. Du har kommit in i rutinerna igen efter en känslomässigt stark sommar och nu känner du hur rastlösheten drar i dig. Onsdagen kan erbjuda en lösning på ditt önskemål om förändring.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annorlunda, men ändå bra. Det händer inte så mycket i ditt liv just nu, men du trivs ändå bra där du är, både med arbetet och i ditt privatliv. Vanligtvis brukar Skytten blir väldigt rastlös så här års, men just nu dämpar en influens från den hemma kära Kräftan den sidan av din personlighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en händelserik onsdag som bjuder på utmaningar, fysisk smärta och en hel del skratt. Just nu har du mycket på ditt bord och det gäller att planera om du ska få ihop allt. Du får mycket stöd och hjälp från din familj vilket underlättar. Idag hör en beundrare av sig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska tråkig inledning på onsdagen och det kan även hända att du försover dig. Efter lunch blir saker bättre och du kan slappna av. Kvällen handlar om att vara på hugget och om att hänga med i svängarna både hemma och under en fritidsaktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska slentrianmässig onsdag som andas gråhet, men trots det så är ditt humör ovanligt ljust. Du har fått goda nyheter och det piggar alltid upp i vardagen. En komplimang från en kollega bidrar också till att lyfta stämningen.

Annons