Torsdag 1/10

01 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ny månad med nya utmaningar som väntar runt hörnet och det märker du av redan idag. Torsdagen handlar om att lära sig snabbt och om att acklimatisera sig till nya förhållanden. En vänskap som kommit av sig börjar sakta blomma upp igen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen går mycket på rutin. Här gäller det att hålla tempo utan att stressa för mycket för då kommer du glömma bort viktiga saker. Under torsdagen får du nyheter som du tar emot med blandade känslor. Kvällen blir mysig och produktiv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu vill du väldigt mycket men det är inte alltid som dina förväntningar och verkligheten går hand i hand. Idag råkar du ut för problem som du lätt kunnat undvika om du bara sänkt dina krav något. Kvällen blir rolig och social.

Kräftan 21/6-22/7

Det finn en vilja att anpassa sig till det nya i ditt horoskop. Det har varit så mycket den senaste tiden att du inte riktigt hunnit med att vänja dig vid allt som sker, men nu börjar du långsamt acklimatisera dig och då kan du se positivt på det som händer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett lite galet humör idag. Du spelar folk spratt, kommer med pikar och hittar på practical jokes. De flesta av dina kollegor uppskattar den här lite busiga sidan hos dig men en av dina chefer blir bara irriterad. Det enda sättet att vinna över hen på din sida är genom att visa hur kompetent du är.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen tar du tag i ett projekt på jobbet som alla försöker att undvika. Du har insett att det är lika bra att ta tjuren vid hornen och få de här uppgifterna undanstökade samtidigt som du blir populär hos dina kollegor eftersom du gör det här.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen lär du dig nya saker och du känner att du utvecklas. Det blir en rolig, men samtidigt utmanande dag där du måste vara alert om du ska hänga med. Underdagen får du höra något som till en början är ett oskyldigt skvaller men som växer och tar oanade proportioner.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det blir en ganska rolig dag för du utmanas att tänka på ett helt nytt sätt. Vanligtvis skulle du betrakta den här typen av arbetsmodell som bortkastad, men nu när du själv får pröva så kan du se det vettiga i att lägga upp arbetet på det här sättet.

Skytten 22/11-21/12

Du börjar känna dig lite krasslig och då är det viktigt att du tar hand om dig själv och stannar hemma. Även om du inte är ordentligt sjuk så är det bra att vila upp dig och att undvika att smitta dina vänner och kollegor. Idag får du ett uppmuntrande sms från en person som saknar dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir ganska lagom även om du har en del att göra. Du kan lägga upp ditt arbete lite efter eget huvud och det passar dig bra. Den här dagen börjar du skriva med en person som funnits i ditt liv länge, men som du inte lärt känna ordentligt eftersom hen bara varit en ytlig bekant.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en förhållandevis lugn torsdag och du kan gå hem tidigare om du vill vilket passar dig bra eftersom du har så mycket att göra hemma. Dagen handlar om att göra saker som du tycker om. Idag kan du vara både kreativ och uppfinningsrik.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra, men ganska stressig torsdag där du måste sätta press på dig själv för att hinna med. Du ogillar att behöva ge ifrån dig resultat som du inte är hundra procent nöjd med men idag har du inte val. Du måste hålla tempot uppe.

Annons