Fredag 2/10

02 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att analysera det som har hänt, det är fortfarande för färskt. Unna dig tid att smälta allt. Att ta en sak i taget är det bästa du kan göra just nu. Under eftermiddagen och kvällen får du möjlighet att umgås med en nära vän

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig men samtidigt väldigt givande. Du har hundra idéer och lyckas du bara omsätta en eller två så har du gjort mer än någon chef har förväntat sig. På kvällen så pysslar du en stund innan du unnar dig ett riktigt fredagsmys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att hänga med i svängarna idag. Din chef skiftar väldigt mycket i sina direktiv och det gör att hela dagen blir förvirrande. Under eftermiddagen diskuterar du kvällen aktiviteter med en kollega. Se upp hen tycker kanske att det du har planerat låter så trevligt att hen bjuder in sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du har för vana att inte lita på att saker blir utförda när det är en kollega som håller i projektet. Hen har en tendens att glömma, slarva och inte hinna med. Idag slår hen dig med häpnad när hen inte bara gör det hen ska utan också hinner hjälpa dig att bli klar i tid.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ditt charmigaste humör den här fredagen. Livet leker och du tar få saker på allvar. Din lättsamma inställning till livet i allmänhet och relationer i synnerhet kan få en vän att bli lite irriterad. Hen tycker inte att du lägger ned tillräckligt med energi på er vänskap.

Jungfru 23/8-22/9

Det är drama på hög nivå idag och du bli ganska matt av det utfall som en kollega gör. Hen kan vara väldigt teatralisk, det vet du om, men nu har hen nått höjder när det gäller att spela ut sin egen osäkerhet. Du håller dig undan för du är inte på humör för ett timlångt peptalk.

Vågen 23/9-22/10

Du genomgår en metamorfos just nu och förhoppningsvis kliver du ur den här förvandlingen som en starkare och tryggare person. Våren har varit turbulent och satt sina spår, inte bara hos dig utan hos många omkring dig. Det är först nu som du kan börja dra nytta av allt jobbigt som har hänt.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du har en förmåga att inte lyssna ordentligt. Du tycker att du lyssnar, men sanningen är den att när du blir uttråkad så fladdrar tankarna iväg. Idag är det extra viktigt att du är uppmärksam oavsett hur tråkig röst din chef har. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga ta ut svängarna snarare än att ta den säkra vägen. Du tycker det är kul med dem här typen av utmaningar eftersom det passar din personlighet. Kvällen handlar om kärlek, närhet och om att våga lite på varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir inte som du tänkt dig idag, det bli ännu bättre. Trots att dina förväntningar på den här fredagen är höga så kommer de ändå inte upp i nivå med hur dagen bli. Njut av en snudd på prefekt dag, trots både arbete och måsten. Kvällen handlar om en förälskelse.

Vattumannen 20/1-18/2ö

Du har något att säga, men du vet inte riktigt vart du ska börja. Du är osäker på om din vän faktiskt förstår vad det är du vill ha sagt. Kvällen handlar om ett val. Det kan vara både enkelt och svårt på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter beröm idag och det vet du om men du kan inte hjälpa att du känna dig osäker på om du räcker till för den här uppgiften. Under eftermiddagen får du höra ett spännande rykte. Du bestämmer dig för att forska vidare i det du hört.

Annons