Lördag 3/10

03 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att hänga med vänner och njuta av livet. Du har visserligen en del saker du borde göra, men dem ignorerar du helt till förmån för sådant som du vill göra. Kvällen kan bjuda på en middag eller fest.

Oxen 20/4-20/5

Du förbereder för en fest, middag eller sammankomst idag. Eftersom du älskar att laga mat och pyssla så är det här knappast jobbigt utan bara ett rent nöje. Städningen däremot tycker du sämre om, men du vill ändå visa upp ett rent hem. Kvällen blir härlig, fylld av skratt och framtidsdrömmar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att tro på det som du får höra idag. Visst är det bara delar av ett löst rykte, men om bara lite stämmer så är det för bra för att vara sant. Kvällen handlar om vänskap och om att pröva sina känslor.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker än en gång reparera den skada som du ställt till med i somras, men längst inne vet du att inget kommer kunna bli som förut. Du lät din stolthet och en felaktig lojalitet komma emellan något av det bästa som du haft. Du gäller det att tänka framåt istället för att drömma om det förflutna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ifrågasätter en väns beslut och det tar hen väldigt personligt. Det var inte din mening att förolämpa din vän, men ibland agerar hen utan att tänka. Kvällen bjuder på massor av nya upplevelser. Det blir en sen lördag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i ett projekt i hemmet och det känns bra att få lite nytta gjort även om det är helg. Under dagen ifrågasätter en vän något som hen har hört att du sagt eller gjort. Du inser hur mycket som bli fel när man låter ett rykte spridas.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen vill du höra med en vän om hen kan tänka sig att utmana ödet lite. Du känner dig väldigt vågad just nu och benägen att ta både små och stora risker. Frågan är om din vän är lika modig som du är.

Skorpionen 23/10-21-11

Under lördagen ägnar du hen hel del tid till att försök stötta och peppa en familjemedlem som ser det mesta i svart just nu. Du vet att hen har gått igenom en hel del den senaste tiden och du vet att ditt stöd är extra viktigt just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12ll

Under lördagen släpper du loss ordentligt. Du lägger allt grubbel och alla bekymmer bakom dig för ett tag och du fokuserar på framtiden istället. Just nu drömmer du stort. Du vill att din relationska utvecklas och du känner dig redo för nästa stora steg.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om saker du måste göra och saker som du vill göra. Du vet att om du blir klar med alla måsten så kan du njuta ännu mer av det som du faktiskt tycker är kul. Kvällen kretsar kring underbar mat, drömmar och vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen stressar du för att hinna färdigt med vissa saker och det går ganska bra. Du kan inte hålla samma tempo genom hela dagen utan du måste unna dig en paus då och då för annars kommer du inte orka med den här härliga och spektakulära kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig och fartfylld lördag där du ägna dig åt saker som berikar ditt liv. Idag struntar du i allt som du inte hunnit göra och njuter av att vara med vänner istället. Kvällen bjuder på en härlig underhållning och massor av god mat.

Annons