Söndag 4/10

04 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen kan bli lite förvirrande. Du har en bra plan för den här dagen, men allt eftersom dagen går så inser du att din plan inte funkar så bra med verkligheten. Här gäller det att tänka om och var flexibel.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir ganska aktiv, du har del måsten innan du kan slappna av och ta det lugnt, men som tur är så vet du hur ska jobba effektivt så du får så mycket tid som möjligt att göra det bästa du vet, nämligen ingenting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du driver på ett beslut bara för att inse att det är en ganska dålig idé och då måste du stoppa det hela innan det går för långt. Det här är ofta ditt problem att du är lite för impulsiv för ditt eget bästa. Kvällen blir harmonisk.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att fokusera dig på den aktivitet du deltar i idag. Av någon anledning får hela situationen dig att minnas en liknande händelse då du var med en person som fick dig att le. Starka känslor gör sig påminda igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att din vän har ett komplicerat känsloliv just nu och det sämsta du kan göra är att driva med hen, men du kan inte låta bli. Din vän är ett öppet mål som är omöjligt att stå emot. Kvällen blir ganska dramafylld.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du att inte tänka på jobbet. Det är så lätt att halka in på det spåret och då är risken att du ligger vaken betydligt längre än du tänkt dig. Avsluta gärna den här dagen med en mysig komedi eller en hårdkokt action som får dig att drömma dig bort.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska trevlig och aktiv söndag som du med fördel tillbringar utomhus. Det var länge sedan som du hade så roligt utan att egentligen anstränga dig. Nära vänner och dråpliga minnen piggar upp dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker resonera med en vän men hen är lika bergsäker på att du har fel som du på att du har rätt. Ni har kört fast och varken den ena eller andra sidan går att bevisa eftersom det handlar om vad ni tror och antar om framtiden. Det bästa är att inte fortsätta diskussionen, sätt stopp innan det blir för hett.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen försöker du aktivera dig lite men det går väldigt dåligt. Idag finns det ingen extra energi i ditt horoskop så det är bara att acceptera att ta det lugnt och vila mycket. Du behöver en dag av eftertanke där du kan komma ikapp mentalt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag far du mycket fram och tillbaka vilket göra att du inte får möjlighet att avsluta en uppgift som du tagit på dig enligt din tidsplan. Du löser det med att stanna upp lite för länge och skjuter upp problemet med dålig sömn och måndagshumör till morgondagen. I övrigt en bra söndag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett tufft schema den här dagen och du blir besviken på din partner eller en familjemedlem att hen inte gör mer för att hjälpas åt. Tänk på att ni två har olika preferenser om vad som är en lägsta nivå när det gäller hens insats. Kvällen handlar om att planera framåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar tag olika projekt och det går förhållandevis ganska smidigt. Nu gäller det bara att du inte sackar efter när det kommer till det mer praktiska. Det är lätt att strukturera upp på pappret, men det kan vara svårare att genomföra i verkligheten.

Annons