Måndag 5/10

05 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att göra rätt för sig. Du har fått en massa hjälp och stöd av en person och nu är det dags att betala tillbaka. Hen behöver dig och du bör finnas där även om du varken har tid eller lust. Vissa saker är bara att göra.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir ganska kaotisk men den slutar bra. Början av dagen handlar om att ha många bollar i luften samtidigt. Att vara diplomatisk i kritiska situationer och att kunna bestämma sig trots ganska dåligt underlag att fatta beslut på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du rör om i grytan rejält idag när du meddelar ett kontroversiellt beslut. Egentligen borde det inte vara så chockerande om man känner dig, men av någon anledning så reagerar dina kollegor starkt på det du berättar för dem.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som behöver få lugn och ro för att tänka, men idag finns det inte mycket tid till reflektion. Istället sveps du med av en rad händelser som du inte kan påverka även om du skulle vilja. Kvällen handlar om att andas ut och ta en paus från allt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att visa en vän extra mycket omtanke. Hen behöver verkligen få känna att hen betyder mycket för dig. Du kan ha svårt att vara öppen med dina känslor, särskilt när det gäller människor som står dig nära.

Jungfru 23/8-22/9

Du tycker det är trist att en vän inte vill lyssna på dig för du vet att du har många goda råd att ge eftersom du varit i samma sits som din vän är i nu. Hen har lika mycket envishet i sig som du har så det är bara att acceptera att hen vill gå sin egen väg.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir livlig och händelserik. På jobbet så försöker man hantera ett stort bortfall av folk och då måste alla vara beredda att rycka in. Som tur är så tycker du det är kul att få hoppa runt lite. Kvällen blir lugnare än dagen och du unnar dig något riktigt lyxigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag passar det bra att köpa något som du trånat efter länge. Det finns en god chans att du gör ett riktigt fynd. En oväntad rea eller en överraskande rabatt kan spara många kronor åt dig och just nu behöver du lägga undan inför en större investering som du planerar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har lust att slänga något i väggen och skrika den här morgonen. Inte nog med att det är måndag, ditt humör är på botten och du överraskas av en chef som ger dig extrauppgifter, du förväntas även vara artig mot en spydig kollega.  Det finns en risk att du struntar i normerna och svarar lika spydigt tillbaka.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen bjuder på en rad uppgifter som du inte var beredd på men som du hanterar på ett riktigt bra sätt. Du har en förmåga att suga åt dig kunskap och använda dig av den när det behövs. På kvällen får du beröm av en tränare, instruktör eller ledare som tycker du gör stora framsteg just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stressig eftersom du vill hinna med så mycket som möjligt men ändå ha lite tid över för ett spcialprojekt som du planerat. Du upptäcker att de saker som du måste göra tar betydligt längre tid än du hoppats på.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ute efter information och du är väldigt bra på att lirka ur dina kollegor saker som de egentligen inte vill säga. Din charm och dina subtila frågor gör att människor öppnar upp sig mot sin vilja. Under eftermiddagen inser du att du glömt något viktigt.

Annons