Tisdag 6/10

06 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intressant tisdag där du får agera konfliktmedlare något du inte är så van vid. Den här dagen handlar om att komma vidare och att kunna förstå komplexa situationer och om att läsa människor.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite stressig inledningsvis, men eftersom du vet hur du ska lägga upp arbetet så påverkar inte den här stressen dig särskilt negativt. Tvärtom tycker du att det är skönt att kunna jobba i högt tempo. Kvällen kretsar kring hemmet och familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget enkelt sätt att förmedla dina känslor på idag. Om du vill nå fram till din vän måste du vara ärlig och det innebär att du öppnar upp dig och blir sårbar. Det här kan vara ganska traumatiskt för den känsliga Tvillingen.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen går överraskande fort och du får en hel del gjort på kort tid vilket ger dig en massa möjligheter att vara kreativ och låta din konstnärliga sida få blomma ut ordentligt. Kvällen blir rolig och omväxlande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag hjälper det inte hur charmig du än är. Du måste inse att det faktiskt handlar om rena kunskaper snarare än teorier och då är det bara kompetens som gäller. Du brukar komma undan tack var din härliga personlighet, men inte idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du skapar nya traditioner just nu och det är bra eftersom du är något av en vanemänniska. Livet har förändrats de senaste åren och därför är det extra viktigt för dig att hitta ett mönster i vardagen där det gamla och nya kan mötas. Det är den typen av traditioner som du lägger grunden till i år.

Vågen 23/9-22/10

Du är irriterad på en kollega, men du har inte riktigt modet eller viljan att konfrontera hen. Du vet att varje spår av kritik kommer att bemötas med drama och tårar, något som du inte orkar hantera just nu. Kvällen blir intressant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är mitt upp i en intressant utveckling när det gäller din karriär. Du har flera valmöjligheter just nu och du ser ljust på framtiden även om du samtidigt är en smula oroad för den turbulens som råder i samhället. Idag är en bra dag för djupa diskussioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en hel del ordväxlingar mellan dig och en kollega. Ni har alltid haft ganska svårt att komma överrens, men nu är det jobbigare än någonsin eftersom att din kollega har börjat inkräkta på områden som du anser är dina.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen kombinerar du arbete med en möjlighet att få vara kreativ och låta din konstnärliga sida bubbla fram. Det blir en härlig och omväxlande dag som slutar med familjemys. En person har börjat höra av sig till dig och du är väldigt smickrad och glad över uppmärksamheten.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen handlar om att komma ikapp och om att avsluta ett halvårslångt projekt. Du har lagt ned både själ och hjärta i det här arbetet så det känns lite tomt när det plötsligt är slut. Kvällen handlar om att lyssna och lära.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska slentrianmässig tisdag där arbetet går före det sociala umgänget. Även om du är lite lätt uttråkad den här dagen så kan det vara skönt med en paus i allt drama som vanligtvis finns i ditt liv.

Annons