Onsdag 7/10

07 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Nu är hösten är här allvar och det drar ned ditt humör rejält den här onsdagen. Du avskyr regn och kyla mer än något annat väder. Dagen handlar även om att koma överens med en chef som kan vara ganska labil i sitt humör.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen har du mycket att göra och du stressar för att hinna med. Samtidigt har du kul och då går tiden fort. Du är väldigt nöjd med din insats både produktionsmässigt och kreativt den här dagen. Kvällen blir en skön paus från både jobb och familj.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Det finns så mycket glädje och värme i ditt horoskop just nu. Ditt goda humör smittar av sig och livar upp stämningen på arbetet. Kvällen handlar om att kompromissa när det gäller semesterplaner.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska lugn tisdag där du får möjligheten att samarbeta med en person som alltid får dig på gott humör. Hen har massor av värme och humor som hen öser över dig och plötsligt känns livet lite bättre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är alltid svårt att dela med sig av saker som man vill behålla för sig själv, men idag måste du vara lite extra generös. Tänk på det som en framtida investering. Under eftermiddagen passar det bra att träffa en väl eller delta i en aktivitet av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att fatta snabba beslut och att inte vara rädd för att gå mot strömmen. Hur jobbigt det än kan vara att inte få medhåll så är det bättre att vara sann mot sig själv än att rätta sig i ledet bara för att du är osäker på din egen förmåga.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig och intensiv onsdag som börjar tidigt och slutar sent. Du vill hinna med så mycket som möjligt den här dagen. Kvällen handlar om ett löfte som det är dags att uppfylla. Det här är något du medvetet skjutit upp så länge som möjligt.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara kreativ och se saker ur ett konstnärligt perspektiv. Din kollega är väldigt bra på siffror och vinster men sämre på att vara kreativ. Ni två komplimenterar varandra väldigt bra. Kvällen kan bli onödigt stressig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite besviken på en vän för att hen inte har tid med dig just nu, samtidigt som du vet att det oftast är du som är upptagen och inte kan ses. Under onsdagen hör den här personen plötsligt av sig och vill träffas. Ta till vara på den här möjligheten att umgås.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att bli färdig med ett projekt men också om att lära känna nya kollegor och hitta sin plats i en ny grupp. Det kan vara en lite omtumlande dag men samtidigt väldigt roligt och lärorikt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du stakar ut din dag ganska noggrant på morgonen, men olika omständigheter gör att du inte kan hålla dig till den plan som du gjort upp. Kvällen handlar om att hjälpa och stötta en nära vän som har privata problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går betydligt fortare idag än igår, Tempot är ganska krävande och högt men det har du inget emot så länge du kan jobba med saker som du tycker är intressanta. Under eftermiddagen och kvällen väntar det nyheter.

Annons