Torsdag 8/10

08 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska annorlunda torsdag där du får testa på saker som kan vara både utmanande och roliga på samma gång. För att trivas så bör Väduren ha uppgifter som utvecklar hen och som ser till att stimulera hens intelligens.

Oxen 20/4-20/5

Du ser inte meningen med att delta i ett möte idag när det finns viktigare och roligare saker som du kan spendera din tid på, men du har inget val. När dina chefer kallar är det bara att dyka upp. På den här typen av möten blir Oxen ofta rastlös eller väldigt trött. Kvällen handlar om att vila.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att kliva en kollega på tårna. Hen är en väldigt känslig person och det rimmar illa med din rakhet och din förmåga att säga vad du tycker utan att linda in dina åsikter. Kvällen blir ganska fysisk.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra torsdag där du knyter många nya och värdefulla kontakter. Du är inne i en period då du är social och utåtriktad vilket underlättar när du ska lära känna nya människor. Kvällen handlar om att visa respekt och om att ta hand om en äldre släkting.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en annorlunda torsdag där din förmåga att tänka kreativt och samtidigt hålla upp tempot sätts på prov. Du måste vara väldigt flexibel och nytänkande. Kvällen handlar om en insats som kan ge pengar på sikt.

Jungfru 23/8-22/9

Du jpnnar mycket med en uppgift som du tycker är både onödigt tillkrånglad och ganska dum. Tyvärr håller inte din chef med dig och det är därför du sliter med i dina ögon det här meningslösa projektet. Kvällen handlar om att belöna dig själv för väl utfört arbete.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite vågad idag. Du sticker ut både i dina kommentarer och i dina åsikter. Dina kollegor är lätt chockade över att du uttrycker dig så burdust som du gör. Kvällen handlar om att planera framtiden och att vara i nuet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en intuitiv förståelse för en vän som har råkat illa ut, men du vet att ditt medlidande inte kommer att hjälpa hen. Hen behöver någon som är tuff och som kan få din vän att skaka av sig sina motgångar, resa sig och komma stark ur den här händelsen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland kan du vara helt oresonlig och så är fallet idag. Det spelar egentligen ingen roll vad din vän säger eller gör, du har bestämt dig för att hen är hopplös och då kan inget ändra dina åsikter. Kvällen blir rolig och stimulerande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska trött den här torsdagen och du har svårt att fokusera på jobbet. Då, plötsligt kommer en ny kollega till din hjälp. Hen har en märklig förmåga att kunna motivera dig och få dig att känna dig riktigt smart. Kvällen bjuder på en oväntad flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg och besviken på en vän som svikit ett projekt som ni höll på med tillsammans. Plötsligt står du med ensamt ansvar för allt och det gör att du får dubbelt så mycket att stå i. Under kvällen kan ett samtal få en sten att lyftas från dina axlar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen handlar om att motivera dig själv att prestera det lilla extra. Du behöver någon som driver på dig för att du ska orka den där sista biten. Din vän vet hur du fungerar och hen finns vid din sida både peppande och pådrivande på samma gång.

Annons