Fredag 9/10

09 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska långsam fredag där du inte har så mycket att göra som du skulle önska. Av någon anledning så har en eller flera aktiviteter avbokats de senaste dagarna. Det här kan vara en bra dag att börja planera inför våren.

Oxen 20/4-20/5

Det händer en hel del saker i ditt liv just nu och på sätt och vis tycker du att det är skönt med fredag så du får helgen att andas ut och fundera över framtiden. Just nu är det många som är oroliga på din arbetsplats och du lägger mycket energi på att lugna och trösta kollegor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir rolig och väldigt utvecklande på mer än ett sätt. Du har många utmaningar framför dig men inget som du inte klarar av om du bara är lite framåt.  Kvällen blir trevlig och lagom social.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar dig själv på stort allvar just nu och du förväntar dig att andra ska göra samma sak men fakta är att många tycker du är lite väl allvarlig. Försök och slappna av och ta dagen lite mer som den kommer. Kvällen handlar om kärlek.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del saker som du ska hinna med den här fredagen och det gäller att du inte sackar efter för att du är för trött. Ditt problem med att somna på kvällarna eller vaka mitt i natten tycks ha blivit lite värre den senaste veckan.

Jungfru 23/8-22/9

Det är fredag och på fredagar är du alltid på ett gott humör. Den här dagen satsar du på att umgås med kollegor och vänner som står dig nära. Ett rykte om en kollega har börjat cirkulera runt och du blir lite chockerad.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen försöker du att inte bli förolämpad av en chef som väljer en annan person framför dig. Du har länge misstänkt att den här chefen har sina favoriter, men det är först nu du får det svart på vitt.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar om enkla nöjen och om att njuta av livet. Just nu så tänker du varken så mycket på framtiden eller det som varit utan du försöker gå mer upp i nuet. Det är lite av en överlevnadsstrategi att ta dagen som den kommer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att stävja ett rykte som har börjat vandra runt men det är inte så enkelt som det verkar. När den här typen av skvaller får fäste är det nästan omöjligt att helt bli av med det. Kvällen handlar om den närmaste familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att erkänna att du hamnat i en ganska konstig situation utan du försöker att bete dig som om allt är som vanligt fast du vet mycket väl att det inte är fallet. Under eftermiddagen får du höra om en vän som har allvarliga problem.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite arg och besviken på något som du måste avboka den här helgen. Det här är något som du sett fram emot ett tag och därför blir det extra jobbigt när det inte går att genomföra. I övrigt en behaglig och ganska lugn fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir mycket att fundera på den här dagen och det gäller att ha en plan när vissa av dina insatser blir ifrågasatta. Du vet att du inte levererat toppresultat den senaste tiden, men alla har svackor och just nu är det din tur att gå igenom en.

Annons