Lördag 10/10

10 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet vad du ger dig in i den här lördagen så därför bör du inte bli förvånad om oddsen inte spelar dig i händerna. Det här var lite av en chansning och det kommer fler tillfällen. Kvällen blir informationsrik.

Oxen 20/4-20/5

Du ger dig på en ganska långsiktigt projekt, men just nu är du lite rastlös och behöver något att tänka på annat än arbete och problem. Det blir en trevlig och utvecklande dag där du lyckas med något helt nytt.

Tvillingarna 21/5-20/6

En bra dag att shoppa på, det finns stor chans att du lyckas göra några riktigt bra fynd om du bara tänker utanför ditt vanliga shoppingmönster. Kvällen blir ganska dramatisk med inslag av svartsjuka och missförstånd.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite besviken på en vän för att hen inte backar upp dig idag. Du vet att hen inte vill välja sida, men du tycker ändå att den är hen plikt som din vän att stötta dig. Kvällen bjuder på en rejäl överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen flyger iväg utan att du får särskilt mycket gjort. Du känner dig lite irriterad på en släkting som hela tiden vill vinna din sympati genom att vara så ynklig och hjälplös som möjligt. Du vet att den här personen kan mycket mer än hen ger sken av.

Jungfru 23/8-22/9

Du får inte känna dig besegrad bara för att du inte lyckas med det du förutsatt dig idag. Tänk på att för att bli bra på något måste du få misslyckas ett antal gånger. Ha tålamod med dig själv. Kvällen blir riktigt mysig.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga nej till en släkting när hen ber dig om hjälp. Du vet att det hen ber dig om är lite omoraliskt, men samtidigt försvarar du dig med att din roll i det hela är minimal. Under eftermiddagen får du höra något väldigt intressant.

Skorpionen 23/10-21-11

Du genomgår någon form av inre förändring just nu och det kan få dig att bli rätt så avvaktande och lite frånvarande vissa dagar. Det är som om ditt inre behöver tid att bearbeta vissa saker och då orkar du inte vara så social. Idag är en av de dagarna då du mår bra av ensamheten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det händer en hel del den här lördagen och det gäller att du hänger med i svängarna. Det är mycket på gång i ditt privatliv och du har många olika aktiviteter inbokade. Kvällen handlar om att resonera med en väldigt envis person.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en väldigt lugn lördag där du passar på att vila upp dig och göra saker som du inte gör i vanliga fall. Av någon anledning så har du få skära ned på ditt umgänge för en tid, i alla fall när det gäller att ses. Det löser du med att vara väldigt social via telefonen och datorn istället.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att visa respekt mot människor som har det tufft just nu. Ibland kan du vara lite avfärdande mot deras situation trots att du inte menar något illa med det. Kvällen handlar om god mat och om din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen går väldigt fort och du är glad att du slipper vissa aktiviteter som plötsligt blivit inställda. Du hade inte orkat med ett så stressigt schema idag. Du har halkat efter med sömnen och du behöver få tid att vila upp dig ordentligt.

Annons