Söndag 11/10

11 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lite monoton. Eftersom du inte kan göra det som du planerat och då går luften lite ur dig. Du har svårt att motivera dig själv att tänka om. Kvällen handlar om en uppgift som antingen är förknippad med arbetet eller något du tagit på dig självmant.

Oxen 20/4-20/5

Just nu så snurrar det mycket tankar i din skalle, det är en kombination av oro och lite mer allmänna funderingar om framtiden. Idag händer det inte mycket så du får god tid att fundera. Dagen ägnas med fördel åt något som du älskar att göra, nämligen att laga mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är rätt så tvära kast den här söndagen så det är bra som du hänger med i svängarna. Dagen handlar om avgörande beslut som ska fattas på väldigt kort tid och med ganska få bakgrundsfakta. Här gäller det att ha is i magen och lita på din instinkt.

Kräftan 21/6-22/7

Du få höra rykten om en vän som har blivit sjuk och du blir riktigt orolig. Ni har glidit ifrån varandra under sommaren, men det hindrar inte att hen betyder väldigt mycket för dig och det här ryktet skrämmer verkligen upp dig. Varför inte höra av dig till din vän och kolla läget?

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en del att stå i idag och risken att det blir en stressig snarare än rofylld och skön söndag. Du har i alla fall roligt och trots att det är mycket att göra så gillar du tempot. Eftermiddagen kan bjuda på en liten överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns olika sätt att tolka det du just hört och det är bra om du inte väger in för mycket i det innan du har lite mer kött på benen. Ibland så stressar du upp dig i onödan över saker som ännu inte har inträffat. Kvällen blir lugn och skön.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Det finns mycket härligt med livet just nu och du njuter av att det går bra både arbetsmässigt och privat. Du låter en liten vit lögn passera eftersom du vet att din vän vill skydda dig eftersom hen tror att du är lite sårbar just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att vara utomhus och om att upptäcka din närmiljö. Det här har blivit ett av dina favoritnöjen på helgen och du kombinerar det gärna med en hobby. Kvällen blir intim och förtrollande, det är verkligen din dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att erkänna att du tänkt fel, du vill gärna skylla på yttre faktorer fast du vet att det är bara du själv som kan hållas ansvarig för just den här händelsen. Under eftermiddagen får du höra ett roligt skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fokusera på saker som ska bli klara inom ett visst tidsspann. Du känner att du har ganska bra kontroll på läget, men det gäller att du inte tappar fokus när du börjar bli trött. Ett fint sms som innehåller en komplimang lyser upp den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fokus på de trevliga sakerna i livet just nu. Ett negativt besked kan i själva verket vara väldigt positivt för dig. Under dagen satsar du på att experimentera lite, gärna inom en hobby. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör den här söndagen. Förra veckan har bjudit på en hel del ljuspunkter och nu ser det ut att bli ännu bättre i nästa vecka. Har du ett förhållande kan ett ganska stort ämne komma på tapeten.

Annons