Måndag 12/10

12 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir intensiv och du tvingas att jobba mer självständigt än du trivs med. Du funkar bra i en grupp där du kan leda och fördela arbetet. När du jobbar själv finns det ingen att dela bördan med och det upptäcker du idag.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att få saker gjorda och att fokusera fast det kan vara tråkigt. Just nu dagdrömmer du en del och dina tankar tenderar att vandra iväg när du har något mindre inspirerande för händerna. Idag får du en positiv överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska trött den här måndagsmorgonen och det gör det svårt att fokusera på arbetet. Din chef kan uppleva att du inte lyssnar fast du gör det, du har bara problem med kommunikationen mellan dina öron och din hjärna. Det tar tid för dig att fatta de enklaste instruktioner.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite retlig idag och det märks inte minst på ditt sätt att hantera dina vänner. Du kan vara lite snarstucken och lättförolämpad vilket gör att både familj, vänner och kollegor ser till att hålla avstånd. Kvällen handlar om en fysisk utmaning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en massa energi i ditt horoskop just nu och du är på toppen humör. Din charm gör att du blir beundrad både på arbetet och privat. Just nu finns det inga gränser för vad du kan uppnå när du sätter den sidan till.

Jungfru 23/8-22/9

Det mesta flyter på ganska bra den här måndagen och du känner att du har ordning och reda vilket gör att du blir mer självsäker. Du har en plan och du utför den successivt. För dig finns det ingen anledning att stressa, det är bra att ta saker som de kommer.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen så hamnar du mitt i en konflikt och det berör dig illa eftersom båda sidor vill att du tar parti. Själv försöker du hålla dig neutral så länge som möjligt, du avskyr att behöva välja sida. Istället för att välja försöker du medla vilket inte går så bra som du hoppats på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en positiv påverkan på ditt horoskop vilket kan hjälpa dig både i ditt arbete och när du ska fatta vissa avgörande beslut. Du brukar tycka det är svårt att ta ställning i konflikter på jobbet, men nu har du en ganska bra bild av vad som hänt och vad du själv anser är rätt och fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du skaffa dig vissa fördelar men det går inte så bra. Du inser att du faktiskt valt den enkla utvägen istället för den lite jobbigare men i längden mer belönande vägen. Frågan är om du ska gå tillbaka och börja om eller om du ska finna dig i ditt beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar om att anlysera och förstå. Du ska sätta dig in i en annan persons sätt att tänka och det kan vara komplicerat eftersom hen är väldigt olik dig. Under dagen får du lite flirtiga sms från en beundrare och du blir glad men vet inte riktigt hur du ska svara. Du är erkänt dålig på att flirta.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen handlar både om arbete och om ett fritidsnöje. Det blir en bra och berikande dag där du får ut det bästa av två världar. Din chef berömmer dig för din insats idag och du är stolt över det som du åstadkommit, och d unnar dig lite kvällslyx för att fira din framgång.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en utvecklande och lärorik dag där du får jobba med saker som du tycker är både inspirerande och utvecklande. Under dagen får du möjlighet att visa en vän lite extra omtanke. Hen blir glad över din uppmärksamhet.

 

Annons