Tisdag 13/10

13 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag är du på ett lite bättre humör än under gårdagen. Du kan jobba tillsammans med en kollega och då flyter arbetet på smidigare. Ni fungerar bra ihop eftersom ni är så olika, Den ena är modig i sina beslut, kreativ och framåt medan den andra är mer praktisk, noggrann och håller sig till deadline.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen väntar ett besked av något slag, det kan vara både negativt och positivt lite beroende på hur du tolkar det. Mycket handlar om din egen inställning. Kvällen blir mysig och familjär. Du umgås med dina nära och kära. Just nu är du ovanligt trött så kvällen blir ganska tidigt för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite orolig för något som din chef har sagt. Du inser att det kan komma snabba beslut som påverkar din arbetssituation och det gör dig obekväm. Du måste försöka att fokusera på nuet och sluta grubbla över saker som du ändå inte kan påverka i nuläget.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att hitta energi och om att vara fokuserad, två saker som du har väldigt svårt för just nu. Kanske bör du försöka jobba i grupp. Det kanske är enklare för dig när det inte bara handlar om din egen prestation. På kvällen tar du kontakt med en person som du oroar dig för.

Lejonet 23/7-22/8

Du har insett att du gjort något dumt, men du vet inte riktigt hur du har kunna rätta till ditt misstag. Det handlar om en groda som hoppat ur dig vid ett väldigt dumt tillfälle och det har ställt till en del bekymmer mellan dig och en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen blir energisk och intressant. Du kanske går en kurs eller så finns det något annat som du tycker ar inspirerande just nu. På jobbet känner du av en positiv energi från dina chefer. De verkar verkligen tycka att du gör ett bra jobb.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att se framåt och om att våga ta ganska kontroversiella beslut. Du brukar ha svårt att bestämma dig men i det här fallet är det ganska givet vilken väg du ska välja även om det inte är lika uppenbart för din omgivning som för dig.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att inspirera och glädja människor omkring dig just nu så använd dig av din talang. Dagen handlar om att vara kreativ och om att kunna spå lite i framtiden. Du måste ana dig till vissa saker när du ska fatta vissa beslut. Om du inte har något annat att gå på så lita på din magkänsla.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska intensiv tisdag där fokus ligger på detaljer, något som du tycker är jobbigt. Du föredrar att jobba med helheten och lämna detaljplanerandet till andra men det kan du inte göra idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att ha ett högt tempo och om att vara målinriktad. Det blir en bra och kreativ dag där du får mycket beröm för det du presterar. Kvällen handlar främst om att ta hand om sig själv och om att göra saker som får dig att må bra i längden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera dig på de saker som vanligtvis brukar vara inspirerande. Idag är det så mycket annat som upptar dina tankar. Har du möjlighet bör du jabba mer praktiskt än teoretiskt. Du kan låta tankarna vandra fritt trots att du jobbar på.

Fiskarna 19/2-20/3

En vän vill att du släpper allt du har för händerna för att skynda till hens assistans, men du sätter dig på tvären. Vanligtvis brukar du ha svårt att säga nej till den här personen, men just nu är du lite trött på att hen hela tiden utnyttjar dig.

Annons