Onsdag 14/10

14 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del att göra den här onsdagen så det är bra om du är disciplinerad och organiserad. Tänk igenom hur du ska lägga upp dagen innan du börjar så att du har en plan att jobba mot. Väduren funkar bäst när hen har konkreta mål.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen försöker du göra saker som måste bli gjorda men som du tycker är tråkiga, det går så där för du har ingen riktig ork och du har svårt att vara hård mot dig själv. Tänk på att inte kräva för mycket av dig själv. Många pauser och belöningar efter uppnått mål kan funka som morot för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska kaotisk onsdag där du inte har koll på någonting. Du upplever det som om allt är emot dig den här dagen. Det som kan gå fel går fel, men mitt i hela den här röran finns det en kollega som tar extra ansvar och som finns där för att hjälpa dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara ganska förutsägbar och det är du idag. Du förväntar dig vissa saker av din vän och hen vet precis vad det är du vill att hen ska göra men ändå går din vän precis tvärt emot dina önskningar. Det är som om hen är ute efter att starta ett gräl.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att avvakta och invänta besked. Tålamod har aldrig varit din sak, men idag så har du ett överflöd av den varan bara för att du vet att vissa saker är värda att vänta på. Kvällen handlar om att planera framåt.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande gott humör den här onsdagen och det märks på ditt sprudlande sätt och ditt höga tempo genom hela dagen. Människor blir positivt överraskade av din inställning till det mesta, Kvällen handlar om att släppa taget och bara ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite orolig för en väns skull. Hen signalerar att hen mår dåligt, men utåt är hen en fasad av styrka. Du vill visa att du finns därför din vän och att hen kan öppna sig för dig och hen behöver prata. Kvällen blir överraskande social.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att spjärna emot den tidvåg av händelser som just nu är på väg in över ditt tecken. Egentligen är det mesta saker som du inte kan påverka även om du skulle vilja så det är bara att försöka inta en bra position och sedan följa med strömmen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga lita på dina egna känslor. Ibland har du svårt att släppa in människor i ditt liv eftersom du är rädd att bli sviken. På ytan är du social och öppen, men du håller många dörrar stängda när du umgås med andra än din närmaste krets.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lite äventyrlig onsdag som tar dig ut på djupt vatten och du blir tvungen att lära dig simma väldigt fort. Som tur är så är Stenbocken lättlärd och snappar upp nya saker med förvånansvärt hög hastighet. Ditt fokus och din vinnarskalle är dina bästa vänner idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen avslutar du ett projekt som pågått under början av veckan och det känns lite sorgligt men samtidigt ganska skönt. Nu är det mer än ett år till du startar upp den här typen av verksamhet startar upp igen. Kvällen bjuder på ett unikt tillfälle att få tillgång till svåråtkomlig information.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir rolig, inspirerande men också stressig och väldigt intensiv. Just nu händer det rätt så mycket på jobbet och det gäller att vara med så att du inte missar värdefull information. Ett besked kan skapa kos under eftermiddagen. Försök att tygla dina känslor.

Annons