Torsdag 15/10

15 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en besvikelse när dina planer inte faller ut på det sätt du hoppats den här dagen. Även om det i egentligen handlar om små motgångar så känns de mer avgörande eftersom det är saker som du både hoppats på och räknat med skulle gå i lås.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att hitta fokus igen. Det kan bli lite av en maktkamp den här dagen där du får strida för att driva igenom dina åsikter och det kan vara jobbigt. Genom att använda dig av sunt förnuft och välja dina strider omsorg kan du undvika en större konfrontation.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bygger på att du lyssnar på en kollega med större erfarenhet än vad du har. Du är visserligen mer kreativ och driven än din kollega, men i just det här fallet är det meravgörande att du kan dina saker än att du tänker utanför ramarna.

Kräftan 21/6-22/7

Du är försiktig när du frågar en vän om något som ligger dig nära om hjärtat. Du vill inte framstå för angelägen, men om sanningen ska fram så är hens svar väldigt viktigt för dig, Kanske skulle du pröva med att vara lite mer öppen i dina känslor istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara uppmärksam på nyanser, något som inte är Lejonets starkaste sida. Du behöver verkligen plocka fram din intuition om du ska lyckas den här torsdagen. Under eftermiddagen så passar du på att testa lite nya aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska trevlig men ändå intensiv torsdag där mycket handlar om högt tempo och om att inte ge upp även om det känns lite motigt. Du har hjälp från en kollega och tillsammans kan ni klara vilka problem som helst. Kvällen kan bli romantisk för den förälskade Jungfrun.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir lärorik och kreativ. Du får utveckla din konstnärliga sida och integrera den i ditt vanliga arbete. Idag får du höra skvaller om en kollega och du blir ganska chockerad. Tänk på att många gånger så är sanningen ganska lågt ifrån ryktet.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen tar du ett bra initiativ. Det handlar om att utveckla och förbättra rutiner. Du är egentligen inte den som uppskattar en för inmallad arbetsrutin, men du kan se värdet i att ha vissa ramar att förhålla sig till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen för söker du undvika att bråka med din vän. Det har varit lite för många gräl den senaste tiden och nu behöver du distans både från er två och från situationen som helhet. Kanske borde du träffa en vän som du inte ser så ofta. Hen är bra på att lyssna.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir krävande men ändå rolig. Du är igång igen efter en tids uppehåll och du inser att du verkligen saknat den här aktiviteten. Även om du inte kan köra på i ditt vanliga tempo så lyckas du ändå hålla flaggan högt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag grälar du med en person som inte kan förstå vitsen med att vara försiktig. Hen utsätter inte bara sig själv utan även sin omgivning för onödiga risker bara genom att vara tanklös. Du försöker få hen att ta sitt förnuft till fånga.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen får du möjligheten att bryta från dina gamla vanor och göra något helt nytt och oväntat. Till en början kan du tycka att det är jobbigt att bryta mönstret, men innan dagen är slut är du väldigt nöjd både med dig själv och med din prestation.

Annons