Fredag 16/10

16 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att gå emot en väns önskningar. Ni två kan vara väldigt olika mellan varven och det märks inte minst idag. Kvällen blir väldigt social. Du verkar vara bjuden på en fest av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen har högt tempo så det gäller att du hänger med redan från morgonen. En chef har väldigt egna idéer och du gör ditt bästa för att både tillmötesgå dem och samtidigt styra om idéerna som att de blir mer användarvänliga i praktiken. Kvällen blir mysig och familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får mycket att göra den här fredagen så det är inte konstigt att du måste stressa. Det handlar främst om att kunna lägga upp dagens arbete på ett bra sätt så att inte allt klumpar ihop sig i slutet av dagen och du blir tvungen att jobba över.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen möter du en person som charmar dig och du känner dig nästan lite blyg i hens sällskap. Det här är en person med stark karisma och en förmåga att få människor att känna sig utvalda. Kvällen blir lugn och skön.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen försöker du att ta det lugnt, men det går inte som du hoppats. Du sveps med av festglada vänner och om du inte ser upp så blir det en dyr och sen, men väldigt rolig kväll. Se bara upp så du inte säger eller gör något du ångrar efteråt.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar mest om nöjen och lite om arbete. Även om du måste jobba så är dina tankar någon annanstans. Kvällen blir precis så förtrollande som du hoppats på. Nya möten skapar kontakter inför framtiden.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite grinig på en familjemedlem som inte gör som hen lovar. Det här är en person med väldigt stark vilja och det kan ibland vara svårt att styra hen. Kvällen bjuder på underhållning och på många skratt.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen försöker du ignorera en varningssignal som ljuder som en siren inom dig. Det handlar om en person som du nyligen mött. Det är något med den här personen som verkligen inte stämmer, Du kan inte sätt fingret på vad det är som är fel, men instinktivt vet du att hen inte är att lita på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att se saker för vad de är. Det är så lätt att svepas med i en dröm om hur saker kunde vara och då ser du inte verkligheten. Under dagen får du ett flirtigt sms från en kollega eller vän. Det här gör dig lite förbryllad eftersom ni aldrig har haft den här typen av relation.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ta det lugnt, fokusera och komma ikapp. Det blir en berikande och intressant dag där du lär dig många nya saker. Kvällen handlar om att ta egna initiativ och om att vara social. Det blir en härlig fredag.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen så fokuserar du på de stora problemen och skjuter upp småsakerna längre fram. Det handlar om att överleva dagen och att inte haka upp sig på detaljer. Under kvällen är det familjen och familjemys som gäller. Det blir en tidig kväll för du är ganska trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en underbar fredag där det är vänner och fest som gäller. Även om det är en mindre sammankomst så njuter du av att omge dig med människor som får dig att må bra. Kvällen tar en oväntad vändning.

Annons