Lördag 17/10

17 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen väntar roliga nyheter som har med ett specialprojekt att göra. Du har hoppats men inte riktigt vågat tro på att din plan ska fungera, men nu får du svart på vitt att du tänkt helt rätt. Kvällen bjuder på gemenskap.

Oxen 20/4-20/5

Dagen går försvinnande fort, men du har ändå roligt. Det blir en givande och intressant lördag som ger dig möjlighet att planera framåt på ett helt nytt sätt. Kvällen handlar om att göra en sak bra och om goda nyheter som har med pengar och en investering att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen försöker du undvika en släkting som just nu har en väldigt negativ inverkan på dig. Du har inte riktigt hjärta att vara ärlig mot hen, men samtidigt så vet du att den här personens pessimistiska inställning förtar lite av din glädje.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig men inte så händelserik lördag som du hoppats på. Dina vänner är väldigt upptagna just nu och det är svårt att få igång någon gemensam aktivitet. En släkting skulle uppskatta om du tog dig tid att umgås med hen idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att inte bli arg eller upprörd när du får höra din väns syn på en konflikt. Du har lovat hen att lyssna innan du dömer så håll dig till det löftet. I övrigt en rolig och utvecklande dag där du lär dig något om dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill gärna markera ditt missnöje idag samtidigt så vill du inte framstå som grinig. Det här är en ganska svår balansgång. Det gäller att kunna framföra den kritik du har på ett sätt så att den framstår som konstruktiv och inte bara som gnäll.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig dag där du är utomhus en hel del. Frisk luft och nya miljöer får dig att släppa tanken på både arbete och konflikter. Du njuter av lugnet och av att helt kunna gå upp i nuet. Kvällen blir mysig och kan bjuda på romantik.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte överens med en vän om hur ni ska gå vidare i ett projekt men samtidigt vet du att du just nu hakar upp dig på detaljer som ni kan reda ut vid ett senare tillfälle. Försök att fokusera mer på helheten. Kvällen blir trevlig och social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du åstadkomma något som du inte tagit dig för på väldigt länge. Du kan känna dig lite ringrostig i början, men när du väl kommer igång så märker du att de gamla takterna sitter i.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen försöker du hinna med både ett projekt som har med jobbet att göra och lite nöjen. Det blir en rolig dag och en märklig men väldigt härlig kväll. Du behöver bara släppa lite på dina hämningar och låta dig svepas med av en rad roliga händelser.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att få perspektiv och det är inte alltid så enkelt när man är mitt uppe i en situation. Det bästa du kan göra är att bli medveten om ditt problem och försöka ta ett steg bakåt och se på situationen från olika håll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar en hel del saker men du vågar inte riktigt fråga eftersom du är orolig att din vän ska bli sur. Hen har varit ganska labil i sitt humör den senaste tiden och du kommer på dig själv med att tassa på tå för att inte störa. Kvällen handlar om familjen.

Annons