Måndag 19/10

19 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar till stor del om att ha tur. Om marginalen är på din sida kan det bli en riktigt lyckad dag. Just nu har du kul på jobbet och du börjar finna dig till rätt med din nya situation. Kvällen handlar om att tänka framåt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv men ändå bra måndag där du känner dig effektiv och nyttig. Du planerar framåt och det tycker du är kul. Idag lyckas du få med en av dina chefer på en lite vågad och annorlunda idé som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att tackla det problem som du råkar ut för under förmiddagen. Du föredrar att vara väldigt rak och ärlig vilket ger en positiv respons hos din kollega. Hen gillar din uppriktighet för då vet hen att du är att lita på.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir lite hämmad av en kollega som har en enorm utstrålning och som alltid tycks ta över rummet när hen är närvarande. Du har svårt att mäta dig med din kollegas karisma så därför håller du dig i bakgrunden när ni två jobbar i samma grupp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inget enkelt sätt att säga det du vill ha sagt idag. Vanligtvis skulle du riva av sanningen som man river av ett plåster, snabbt och obarmhärtigt, men i just det här fallet har du en känsla av att det är bättre att ta det lite försiktigt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra måndag där fokus ligger på att få saker gjorda i snabb takt. Du brukar inte gilla att stressa, men idag tycker du det är kul att sätta press på dig själv. Kvällen bjuder på en annan typ av utmaningar.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du komma igång med vardagen igen. Det går inte så bra som du hoppats, men du försöker i alla fall att hålla tempot upp så gott det går. Just nu är du väldigt trött och har svårt att fokusera. Du sover för lite på nätterna och du grubblar för mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir något av en nystart för din del. Du kommer igång med ett nytt projekt och allt känns lovande och intressant. Dagen handlar mer om att ta ut riktlinjer och att skissa i stora drag snarare än att planera saker i detalj.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara en riktig retsticka idag och det finns en risk att du går över gränsen. Skytten är känd för sin torra humor och du tycker det är kul att småjäklas . En kollega är extra lättretad idag se upp så du inte väcker den björn som sover.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen är du ute och far en del och det känns lite ovant. Det kan vara att du har jobbat hemma, varit sjuk eller bara hållit dig lite för dig själv en tid. Idag tvingas du vara social och det blir både lite skrämmande men också väldigt trevligt på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du håller dig borta från en person som medvetet försöker få dig att fatta ett dåligt beslut. Du har insett att hen gynnas av att du gör fel och därför försöker den här personen att styra dig bort från saker som egentligen borde vara ditt primära fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en upplyftande och rolig måndag där du kommer på dig själv med att faktiskt tycka det är kul att gå till jobbet. Även om du aldrig skulle erkänna det högt så kan helgerna ibland vara lite understimulerade. På kvällen får du möjligheten att utmana en vän i en vänskaplig tävling.

 

Annons