Tisdag 20/10

20 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker undvika en diskussion genom att använda dig av en ganska genomskinlig ursäkt. Både du och din kollega vet att du bara göra så här för att ni båda ska kunna gå ifrån den här konfrontationen med huvudet högt.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen är du in i själen trött men du försöker ändå hålla humöret uppe. Du vill inte visa varken dina chefer eller dina kollegor hur less du är på allt just nu. Oxen kan vara en utmärkt skådespelare när hen sätter den sidan till. Kvällen blir lika mysig som dagen jobbig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en positiv energi i ditt tecken den här tisdagen och den borde du ta vara på. En chef vill att du ska ta fler initiativ, men du vill ha betalt om du ska ta ansvar. Det kan bli en ganska het diskussion mellan er om du inte ser upp.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara ganska besk i dina kommentarer och det är du idag. Du tycker att din kollega går för långt när hen försöker ställa sig in och du visar vad du tycker om den typen av smicker. En vän har en rolig nyhet att berätta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett sprudlande humör den här tisdagen. Det finns så mycket positiv energi och vilja i ditt tecken just nu. Din humor och din omtanke värmer alla i din närhet. Återigen räcker du ut en hand åt en vän som kan vara lite svårflirtad. Du vill att ni ska umgås lite mer.

Jungfru 23/8-22/9

Du har ett rivigt humör den här tisdagen och det bästa dina kollegor kan göra är att hålla sig undan. Vanligtvis är du ganska mild i din natur och det är sällan som du blir arg men idag har du vaknat på helt fel sida. Kvällen blir intressant.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du gör av med pengar på onödig shopping idag. Du tröstar dig genom att köpa saker som du egentligen inte behöver och efteråt ångrar du dig. Kanske är det bättre att undvika miljöer där du kan bli frestad att shoppa idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu undviker du en hel rad med samtalsämnen med en vän eftersom hen är väldigt känslig just nu. Du har insett att det är ett minfält att prata med hen, men samtidigt kan du inte undvika det eftersom ni är nära och nära vänner finns där för varandra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir ganska överraskad av en vän idag. Hen ger dig en fin komplimang men det är fel sak att säga och det kommer från fel person. Hela situationen blir lite pinsam och du försöker hitta ett sätt att släta över det hela utan att det blir uppenbart hur obekväm du egentligen är.

Stenbocken 22/12-19/1

Du gömmer dig bakom en mur av reservation, men idag lyckas en ganska ny kollega riva den muren helt omedveten om hur chockerad resten av gruppen blir. Hen har en positiv inverkan på dig och lockar fram den där charmiga, roliga sidan av din personlighet som du inte låter så många se.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg på en chef eftersom hen lägger ansvar på dig som hen själv borde ta på sig. Du har flera gånger försökt förklara för din chef varför hens beteende inte fungerar, men dina pikar når inte fram. Kvällen handlar om att ta hand om dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en oro och en ovilja att vara den som syns och hörs idag. Du vill hålla dig i bakgrunden, men omständigheterna tvingar fram dig i rampljuset ändå. När du inte har något val kan du verkligen briljera och det gör du idag med din erfarenhet och med din kunskap.

Annons