Onsdag 21/10

21 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen är det fokus på ett test av något slag och du inser att du inte kommer så förberedd som du borde göra. Du trodde det här skulle bli en enkel sak men det visar sig att det är något som du måste öva på.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen är du ganska trött men du håller modet uppe genom att fokusera på saker som gör dig glad. Det kan vara att shoppa, ta en promenad eller laga mat. Under dagen får du höra ett skvaller som, om det är sant, kan innebära en positiv förändring för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett genuint dåligt humör den här onsdagen. Du känner dig arg utan att veta varför. Just nu finns det en mindre sympatisk påverkan från Mars i ditt tecken och det kan vara den som drar ned ditt humör så mycket.

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen förvånar du sig själv med att tacka nej till en fest eller inbjudan. Du har varit väldigt social under en lång tid, men plötsligt tar det stopp. Det finns bara en person du vill träffa, men hen är utom ditt räckhåll just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på både fysiska prövningar och mentala utmaningar. Det blir en händelserik dag där du står för många av händelserna själv. Det är lite som du drar till dig komplicerade situationer just nu. En glad nyhet kan få dig att omvärdera en inbjudan som du fått till helgen.

Jungfru 23/8-22/9

Du är praktisk och väldigt målmedveten just nu. För dig handlar den här dagen om vad du vill göra och vad det är du vill få gjort. Du inser att det du vill göra ligger ganska lång ifrån det du har tagit på dig så du måste hitta ett sätt att förlika dig med situationen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en innehållsrik och aktiv dag där dina åsikter både hyllas och ifrågasätts. Du tänker verkligen utanför ramarna vilket är bra, men ibland är dina idéer lite väl kontroversiella även för din fritänkande chef.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person som du är riktigt arg på just nu, men frågan är om du har berättat det för hen eller om du går omkring och är arg i hemlighet. Skorpionen kan tycka det är svårt att skylta med negativa känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga nej till din partner trots att hen föreslår något som du egentligen inte vill göra. Det handlar om att umgås med människor som du inte är bekväm med. Är du singel kan du befinna dig i en liknande situation med din familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en givande och rolig onsdag där fokus ligger på att hinna med både nytta och nöje. Du har mycket i huvudet just nu och ibland är det svårt att samla tankarna. Idag märker du plötsligt att en kollega flirtar med dig och du blir osäker på hur du ska reagera. Hen är söt och charmig, men hen är en kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte vara ifred idag fast du drar dig undan på jobbet. Det är många som söker dina råd och som vill att du ska hjälpa dem. Vanligtvis blir du smickrad av en sådan uppmärksamhet men just idag blir du mest irriterad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lätt för att hamna i gräl med personer som står dig nära idag. Du vill inte erkänna det, men det är nästan som du triggar fram de här konfliktsituationerna. Det kan handla om en negativ påverka i ditt tecken men det kan också vara en indikation på för lite sömn.

Annons