Torsdag 22/10

22 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn inledning på torsdagen och det är du tacksam för. Du blir stressad när det är för mycket att göra tidigt på dagen. Under den här torsdagen ser du fram emot något speciellt som kommer att hända i helgen.

Oxen 20/4-20/5

Det finns många möjligheter för dig att tänka utanför ramarna den här torsdagen. Du får vara kreativ, nytänkande och testa olika saker. En chef ger dig beröm för att du har en sådan bra energi och att du levererar utöver förväntan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir arg på en person som inte kan hålla tiderna. Visst kan du vara lite slarvig med den saken själv, men du brukar respektera arbetstider och möten. Den här personen tycker att en kvart halvtimme sent inte är något att tjafsa om. Du borde ventilera din ilska istället för att hålla den inne.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här torsdagen har du svårt att fokusera dig på jobbet. En kommande händelse i helgen upptar det mesta av dina tankar. Under dagen kan en kollega behöva hjälp för att komma ikapp med ett projekt som halkat efter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har inget särskilt planerat om du inte jobbar idag så du vill vara lite impulsiv och hitta på något oväntat. Visst är det bra att kunna vara spontan ibland, men det finns saker som du borde göra hemma. En vän hör av sig med ett saftigt skvaller.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör den här torsdagen. Det finns så mycket som är bra i ditt liv just nu och du njuter av dagen oavsett om det är vanlig vardag eller helg. Idag har du något extra roligt att se fram emot.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och utvecklande dag där du får möjlighet att visa lite av specialkunskaper som du sitter inne med. Det är inte ofta du får möjligheten att glänsa på jobbet, men idag är det din tur att visa vad du går för.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta ett steg framåt inom ett område som du tycker är komplicerat och jobbigt. Det har med ditt arbete att göra och din chef har under en längre tid försökt att pressa dig till att öka din kunskap inom det här fältet. Idag lossnar det äntligen för dig och du känner dig mer självsäker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om att visa vem du är och hur du fungerar inför en grupp som inte känner dig så bra. Du kan tycka att det är svårt att vara helt öppen mot människor som du knappast känner, men idag är det viktigt att du vågar bjuda in.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att fokusera på det sista som du måste få gjort innan det är dags för helg. Det blir en intensiv och krävande dag, men du överträffar dig själv och du känner dig stolt över din prestation.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kan du vara lite impulsiv. Det passar bra att inte ha för höga krav på dig själv utan tillåta dig att släppa loss och ha kul. Under dagen får du höra nyheter som både gör dig förvånad och väldigt glad på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en del att ta ställning till den här torsdagen. Det kan handla om ett avgörande beslut som du är på väg att fatta. Du har länge känt dig oroad över att något inte stämmer mellan dig och en vän och de senaste dagarna har du fått dina misstankar bekräftade.

Annons