Fredag 23/10

23 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del frågor att ta ställning till den här dagen så det är bra om du fokuserar dig. Just nu har Månen den typen av inflytande på dig att du lätt blir disträ och låter tankarna glida iväg. Kvällen blir rolig och utmanande.

Oxen 20/4-20/5

Det finns så mycket du vill få gjort den här fredagen, men du försöker ändå att inte stressa. Under dagen får du höra nyheter som gör dig väldigt stolt och glad. Kvällen handlar om att förbereda inför helgen. Det blir en trevlig och ganska sen kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen springer på i högt tempo och du har inte riktigt tid att lägga ned den omsorg du skulle vilja på ditt arbete. En diskussion med en kollega kan urarta eftersom ni båda har starka åsikter och svårt att släppa in varandra inom era privata sfärer.

Kräftan 21/6-22/7

Du är nöjd och glad över de nyheter som din chef levererar idag. Det här samtalet gick bättre än du förväntat dig. Du känner att du faktiskt börjar få förtroende för din chef efter en liten skakig inledning på er relation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en hel energi den här fredagen och det märks på hela din person. Det blir en rolig och dynamisk dag där du både får mycket gjort och du har kul samtidigt. En ny kollega kan irritera dig en aning eftersom hen hela tiden söker din uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dig vatten över huvudet idag när du tackar ja till ett projekt som ligger ganska mycket utanför dig bekvämlighetområde. Det handlar om att du vill visa att du kan prestera lite mer än dina kollegor. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i något som du tycker är jättetråkigt, men som du vet måste genomföras. Det blir en ganska intensiv fredag där fokus ligger på att hinna med utan att behöva jobba över. Kvällen handlar om familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen är du väldigt målinriktad. En påverkan från Jupiter kan göra dig lite mer fyrkantig i ditt sätt att tänka den här dagen. Du har en förmåga att kunna lägga ned själ och hjärta i de saker du tar dig för, något din chef uppskattar. Kvällen handlar om en personlig utmaning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker att inte styra din vän, men det är svårt eftersom du personligen tycker att hen fattar ganska korkade beslut just nu. Respektera att hens åsikter inte nödvändigtvis behöver överensstämma med dina åsikter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv fredag och på kvällen är du ganska trött. Om du tror att du kan krypa ned i sängen och ägna kvällen åt serier så har du helt fel. Dina vänner har inte sett dig på länge och de tänker inte acceptera ett nej från din sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen är det bra om du inte splittrar dig med allt för många uppgifter. Välj ut det som du måste göra och fokusera på att bli klar med de sakerna i tid istället. Under eftermiddagen vill du testa något nytt. Kvällen handlar om hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fokuserar på att hinna med så mycket som möjligt den här dagen så att du får en bra start på nästa vecka. Fredagen blir intensiv, rolig och bitvis väldigt stressig. Kvällen kan bjuda på en trevlig överraskning.

Annons