Lördag 25/10

25 okt, 2020
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har sett fram emot den här dagen under hela veckan. Frågan är om du inte trissat upp dina förväntningar lite högt den och här lördagen kanske inte blir så spektakulär som du hoppats på. Trots det bli det en bra och rolig dag. Kvällen blir lite annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv och väldigt trevlig lördag där du både ägnar dig åt hemmamys, matlagning och trevligt umgänge. Den här dagen passar du på att låta dina kreativa talanger få komma till sin rätt. Kvällen handlar om familj och vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen försöker du vara lite mer rak på sak mot en vän. Tidigare har du bara antytt vad det är du inte är nöjd med och det har fungerat väldigt dåligt så nu bestämmer du dig för att vara lite rakare i ditt sätt att kommunicera.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig lördag där det händer en hel del. Du får en hel del uppmärksamhet och det trivs du med. Du gillar att vara i centrum och du spelar ut din charm ordentligt. Kvällen handlar om vänskap och om personliga värderingar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en tuff dag där du inte hinner med ens hälften av det du planerat. Du är riktigt irriterad mot slutet av dagen och det kan hända att fräser åt fel person. Ett stort problem för dig just nu är att du har svårt att hantera alla känslor som periodvis bubblar upp inom dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen går fort trots att du är så effektiv. Du har mycket inplanerat och det lämnar lite utrymme för att vara impulsiv. Ett samtal från en saknad vän kan få dig att styra om i vissa av dina åtaganden den här dagen bara för att ni ska få en möjlighet att träffas.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande humör den här dagen. Det finns massor av härlig energi i ditt tecken. Har du möjlighet är du utomhus och njuter av naturen. Kvällen handlar om att vara ärlig och att inte ge efter för andra personers påtryckningar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara nog så envis och det vet du om, något du har användning för den här lördagen. Du hamnar i en situation som kräver både tålamod och envishet men du bemästrar den på ett utmärkt sätt och du är nöjd med din insats.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tappar du fokus väldigt lätt så du bör undvika saker som kräver att du är koncentrerad. Du har många tankar som snurrar i huvudet och egentligen skulle du behöva tid att reda ut dem. Tyvärr har du inte den tiden idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en trevlig och social lördag. Du kan slappna av eftersom du lägger ett ganska stort projekt bakom dig och nu kan du börja titta framåt igen. Idag får du riktigt goda nyheter. På kvällen tar någon kontakt med dig och vill träffas. Du är egentligen upptagen men den här personen väcker din nyfikenhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv lördag där du ska hinna med både nytta och nöje. Under dagen finns det vissa måsten som du bör uppfylla innan du kan slappna av. Kvällen handlar om vänskap, om familjen och om planer för framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig när du talar om för din vän hur du känner. Du vill inte såra hennes känslor samtidigt som det är viktigt för dig att kunna vara ärlig med hur du mår. På kvällen går du gärna ut med vänner och du tränger undan alla personliga bekymmer som du har.

Annons